Zobacz pełną wersję : Który BMW jest najładniejszy?
Hemp Gru
07-05-2005, 15:20
moim zdaniem to 6 i 5 :!: :grin: :grin: :!: :!: :!:
Ja stawiam na 3 i 6, choć do pełnej urody jeszcze im troche brakuje. Ale najładniejszym i tak pozostanie 5tka poprzedniej generacji
Wiem, że dużo osób się z tym nie zgodzi, ale najbardziej podoba mi się 7 przed liftingiem i 7 E38, nowa 3 prawie całkowicie u mnie odpada...
Trudny wybór ale chyba "piątka" wg mnie.
ja oprócz M3 nie widzę żadnego ładnego BMW. Ewentualnie Z8
Z8, nowe M5 i nowe 5 Series, te mi pasują najbardziej.
aaaa, ostatnio widziałem M3 CSL i to też chciałbym dodać bo mi się podobało bardzo. :mryellow:
Ano M3 CSL też jest wypas. No i zapomniałem - Z3 też mi się bardzo podoba.:)
Szczerze? Dla mnie PRAWIE każde BMW. Jest kilka wyjątków (ktore zlicze na palchach jednej ręki ;) ), a poza tym każde BMW dla mnie jest świetne.
mi sie podobaja wszystkie ale najwieksze wrazenie robi Z8 i 6 cabrio
reanimator
07-05-2005, 16:13
najłedniejsz to jest E38 i Seria 5 E39!! M3 ,seria 8 i stare 6
a ta nowa 5 i nowa 6 to o kant dupielca rozbić
najłedniejsz to jest E38 i Seria 5 E39!! M3 ,seria 8 i stare 6
a ta nowa 5 i nowa 6 to o kant dupielca rozbić
Reanimator dobrze gada. Te co wymienil i inne starsze to najladniejsze BMW. Stare BMW 6 czyli E24 jeszcze w wersji M to jest najpiekniejsze BMW. Te nowe nawet mu do piet nie dorastaja.
A mi jakoś bardziej te nowe modele się podobają. Ale to kwestia gustu.
ilovebmw
07-05-2005, 16:25
kazde bmw ma cos w sobie, bo nie sa to auta produkowane na ilosc a na jakosc :mryellow:
a najladniejsze.....E21, E24, E30, E31, E32, E34, E36, E38, E39, E46, E52, E53, E60, E65, E83, E87, E90.....kurde jest tego duuuzo. jeszcze ladne sa starsze bmw, typu 3/15PS, 3/20PS, liczne serie 5**, pozniejsze 2*** itp. nie da sie wylonic najladniejszego wg mnie, ale spotkalem sie z opiniami ze najladniejsze jest 507 touring i E24.
Dominik999
07-05-2005, 16:58
Mi tez tak właściwie podoba się każde BMW :wink: Tak samo jest z nowymi, każda z osobna jest po prostu SUPER, ale... no własnie, jest ale... NAJbardziej podoba mi sie X5 i M3 - a to oznacaza, że jednak trochę tęsknię za dawnym stylem BMW... :sad:
BMW M5 E60
07-05-2005, 17:44
najpiękniejsze jest BMW M5 e39, e60 :mryellow:
w zasadzie nowe M6 i nowa seria 7 też jest ok... wszytko oprócz nowej serii 3 :twisted:
BMW 6 i M6 poprzedniej generacji... CUD, MIÓD I ORZESZKI :mryellow:
Zgadzam się w 100% Również nowa ///M6 niczego sobie. Ciekawe jak seria 3, a dokładnie najnowsza - E90 będzie wyglądać w ubranku M Power :susp:
ja się dołączam do postu reanimatora i dożucę do tego jeszcze jeszcze M3 ( E36)
Polsenator
15-05-2005, 10:41
Seria 5 E-39 i 7 E-38 po face liftingach.Chetnie bym sie skusil na zakup jednej z nich.
Constantine
15-05-2005, 10:43
Seria 5 E-39 i 7 E-38 po face liftingach.Chetnie bym sie skusil na zakup jednej z nich.
heh... trzeba najpierw miec pieniadze... :neutral:
Polsenator
15-05-2005, 21:06
W tym przypadku to akurat nie problem bo ostanio ich ceny znacznie sie obnizyly w zwiazku z tym ze pojawili sie nastepcy,moze po obecnym MB przyjdzie czas na ktorys z tych modeli bo drugie auto tzn Focus jak na razie ma 20 tysiecy przebiegu wiec na pewno jeszcze kilka lat u mnie pojezdzi.
jesli mowa o nowych to m3 ale ogulnie to e30 88" bo sam je mam
Najpiękniejszym BMW jest model 507 :) a tuż za nim jest seria 5 E39 :) te modele są nie do przebicia :!: Historia, linia, osiągi 507 są niesamowite, a 5 - piękna, spokojna a zarazem drapieżna - tak powinien wyglądać samochód :!:
BMW serii 8. Rzadki samochód, połączenie elegancji ze sportem, świetna linia nadwozia...
Na żbikowie (Pruszków koło Warszawy) jeżdzi piękna Beemka 545i ta nieco starsza od obecnej. Jest fajnie przerobiona. Nie jakaś super stuningowana ale ma piękny niebieski kolor łącznie z szybami i tylnymi światłami też niebieskimi. Jak raz koleś dał buta na prostej to dzwięk zdzieranego silnika był wręcz ogłuszający.
Na pewno większość z was by chciała takiego. Bo ja bardzo!!!!!!!!!
Raistlin
30-06-2005, 23:02
M3 z 1987 , zwłaszcza jak się patrzy od przodu , no i to rzecz jasna w czarnym kolorze
Wielbłąd
04-07-2005, 00:16
to prawde starsze BM-K były ładniejsze ale zapomnieliscie o jednym one maja sie podobac w przyszłosci taka 7 to za 5 lat bedzie jeszcz atrakcyjna bo stylizacja idzie w tym kierunku mi jako fanowi Mercedesa nie było tródno akceptowac nowycj modeli mam tu na mysli 7 i 5 ale jak zobaczyłem nowe S i jego wnetrze ( 90% BMW 7 ) to musze sie złaczyc z fanami BMW którzy opłakuja nowe modele i maja sentyment do starszych a tak na marginesia miałem okazje sie przejechac BMW 730D ten iDrive niee jest az tak tródny auta z wygladu takie sobie chociaz jak stało koło merca S to robiło wrazenie sporo wiekszego ale wielki uznanie dla silnika !! cudo pieknie mruczy niee słychac ze disel a jak przyspiesza !!! BRAWA DLA BMW !!
moje ulubione Bmw to model 5 E39 po faceliftingu w 2001 wersja shadowline bez chromowanych obwodek do okoła szyb bocznych.