PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z avantarem - czy lepiej wgrać na forum?



Spark^
04-04-2004, 18:41
Nie wiem czy dobre miejce, ale niech bedzie.
Czy moderatorzy mogą coś zrobić z moim avartem tj. wstawić go na serwer, bo czasami mi znika poprostu, a wiem, że jest z tąd, że już praktykowane to było.

Krzysztof Cieślak
04-04-2004, 19:01
Znika dlatego ponieważ serwer, na ktorym się znajduje czasami nie działa.

Proszę w profilu użytkownika wysłać avantar (emblemat) z swojego komputera na forum autoGALERII.

Spark^
04-04-2004, 19:09
Jasli nic nie przekręciłem, to już chyba dobrze powinno być.
edit: można sprawdzić czy nic nie sknociłem :?:

Przemysław Szymański
04-04-2004, 19:40
U mnei nie widać Twojego Avataru (emblematu). Musisz coś robić źle - wydaje mi sie że emblemant który probujesz wgrać jest za duży, chodzi mi tu o wagę która nie może być większa niż 6kb :!: - ale to tylko moje domysły...

Tomasz
04-04-2004, 20:10
Spark, przecież dobrze wiesz że u mnie na serwerze zawsze się znajdzie dla Ciebie trochę miejsca ;) Jak coś chcesz to podeślij i wsadzę, tutaj dasz potem tylko linka w profilu i już :)

t.m.

Spark^
04-04-2004, 21:06
Tomek to jest ten link: http://www.rapidcars.com/images/m5lightning_small.jpg i zajmuje on 2,5 kB.
edit: wrzuciłem se na kompa i z dysku zgrałem :twisted: nie mogłem czekać.

Kobi
04-04-2004, 21:29
Co ty tam szykujesz Spark :D narazie ten avart który masz mi się bardziej podoba niż ten który masz na SŚ

Tomasz
05-04-2004, 04:41
1. Fajnie że sobie poradziłeś sam :)
2. Zgadam się z Boowzy'm ;)

t.m.

Spark^
05-04-2004, 13:58
Zastanawim się czy go tam nie umieścić :twisted:

lordzofmafia
05-04-2004, 14:02
Rzeczywiście coś jest nie tak. Nie chce przyjmować avatarów z serwerów. Musiałem wsadzić z kompa.

Tomasz
05-04-2004, 18:39
Hmmmmm..... ja mam normalnie z linka (nie wgrane) i działa jak widać :D

t.m.

Krzysztof Cieślak
05-04-2004, 19:16
Zastanawiam się czy czasem nie wyłączyć zdalnie ładowanych avantarów.
- nie ma kontroli rozmiaru przez co większe dłużej się ładują,
- a gdy serwer, na którym się znajdują nie działa, spowalnia to ładowanie forum.

Spark^
05-04-2004, 19:24
Bo zauważyłem, że ten co ja mam często znika poprostu i stąd mój ruch :twisted:

Tomasz
05-04-2004, 20:34
Sam nie wiem... ja akurat nie mam zbyt ciężkiego, a i serwer na jakim leży jest płatny więc nie powinno "nie działać", no ale z drugiej strony rację też masz... Na razie można zostawić :) Ludzi jest tak mało, że spokojnie można nad tym wszystkim panować :) Potem zobaczysz :)

t.m.

lordzofmafia
05-04-2004, 22:56
No widzisz i to jest odpowiedź na pytanie. Ty korzystasz z płatnego serwera a ja bezpłatnego.

Tomasz
06-04-2004, 05:38
Przecież już Wam mówiłem że bez problemu powgrywam Wam avatary :)

PS. Jeśli chodzi o ten http://samochody.e9.pl/tomasz/emblematy/lordzofmafia.jpg to od dawna tam siedzi ;)

t.m.

lordzofmafia
06-04-2004, 10:41
Hehehehe ten avatar jest zarezerwowany tylko dla naszego forum. :D