PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem



Fancars
19-06-2005, 18:36
od niedawna mam problem z logowaniem...Otoz loguje sie zaznaczam automatyczne logowanie a jak nastepny raz wchodze to i tak musze sie od nowa logowac...Czasem tez sam mi sie wylogowuje w czasie kiedy jestem na stronie i nie chce sie ponownie zalogowac...Za kazdym razem tez jak wchodze do strefy Vip to musze sie od nowa logowac...Prosilbym o zbadanie problemu gdyz jest to uciazliwe...

AML
19-06-2005, 19:11
Radzę wyczyszczenie z dysku wszystkich cookies i cache przeglądarki.

U mnie wszystko jest ok... :???:

Doktorek
19-06-2005, 20:28
U mnie też kiedyś samo się wylogowało, lecz problem znikł :idea:

Davis
20-06-2005, 09:23
Ja rownierz musze sie czasami logowac jak wbijam na 4um, mimo ze mam zaznoczone aby mnie zawsze zalogowywal...Srednio raz na 5 wejsc musze sie ponownie logowac...Ale nigdy mnie jeszcze nie wylogowalo podczas "bycia" na 4um...

Ajronmen
20-06-2005, 09:33
Proponuję wszystkim zainstalowanie Opery i problem zniknie

Fancars
20-06-2005, 11:52
na razie wszystko gra jak wykasowalem wszystkie cookies...Ale nie wiem ile to potrwa...W kazdym razie dzieki za rady :D

MikI MałS
24-06-2005, 17:26
Proponuję wszystkim zainstalowanie Opery i problem zniknie

Tak ja też to polecam.Ja mam Opera i jest spox :grin:

Davis
24-06-2005, 19:59
Proponuję wszystkim zainstalowanie Opery i problem zniknie

Tak ja też to polecam.Ja mam Opera i jest spox :grin:

A co to jest ta Opera ?| :roll: :oops:

BKX
24-06-2005, 20:25
Proponuję wszystkim zainstalowanie Opery i problem zniknie

Tak ja też to polecam.Ja mam Opera i jest spox :grin:

A co to jest ta Opera ?| :roll: :oops:

Ej kolego...!!!! Nie mow, ze nie slyszales o przegladarce Opera???? Polecam, jesli ktos ma Neo 128, bo widac duza roznice w szybkosci otwierania stron. IE wysiada, szczegolnie jesli chodzi o otwieranie zdjec.

AML
26-06-2005, 20:38
Nikt nie musi Davis zmieniać przeglądarki, wystarczy zrobić to:

Radzę wyczyszczenie z dysku wszystkich cookies i cache przeglądarki.

Emenems
27-06-2005, 20:49
Za każdym razem jak wchodze na forum musze sie logować. Wyczyściłem Cash

AML
27-06-2005, 20:52
Tutaj ważniejszę są ciasteczka akurat a jeśli nawet to nigdy nie będę w 100% ci pomóc bo musiałbym razem z tobą przy kompie siąść.

kocie_ruchy
27-06-2005, 20:52
moze po prostu przy kolejnym logowaniu zaznaczcie ten kwadracik 'loguj mnie automatycznie przy kazdej wizycie' czy jakos tak

Emenems
27-06-2005, 21:21
moze po prostu przy kolejnym logowaniu zaznaczcie ten kwadracik 'loguj mnie automatycznie przy kazdej wizycie' czy jakos tak

Heh...no o tym to pomyślałem :mryellow: