PDA

Zobacz pełną wersję : Czas na aG



Tomasz
13-05-2004, 16:38
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś ustawiłby tutaj prawidłową godzinę (a konkretnie chodzi o minuty, z jakieś 16 chyba ;)).

t.m.

Małe Joł
13-05-2004, 19:30
Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji żeby ustawić minuty. Tylko godziny :(((

Tomasz
13-05-2004, 19:32
Chodzi mi o serwer!

Krzysztof Cieślak
13-05-2004, 19:44
zaraz sie tym zajme
Tak napisał przed chwilą administrator Sitenetu.

Tomasz
14-11-2004, 22:09
Witam, ponawiam prośbę. Przydałoby się przesunąć czas o godzinę :)

Wilu
23-11-2004, 00:38
Hehe, ale robisz zamieszanie Tomek :wink: :wink:

Tomasz
23-11-2004, 20:08
ja ??? :> ;)