PDA

Zobacz pełną wersję : Szkice aut (do GTA)



kenny
16-05-2004, 21:20
Wiecie gdzie można zdobyć takie szkice aut? Potrzebne mi do robienia wozów do GTA.

http://members.lycos.co.uk/carmakers/site/lookscreen.php?car=szkice&id=ferrari-f355.gif

Nalezy sie producenta zapytać czy cuś?

Seth
16-05-2004, 22:13
http://smcars.nd4spdworld.com/forum/index.php zarejestruj sie na tym forum, tu jhest mnóstwo blueprintów

do którego GTA robisz fury?

kenny
17-05-2004, 13:54
zamierzam do vice city

Seth
17-05-2004, 14:51
zrób coś fajnego, to sobie od nowa zainstaluję :twisted:

Ice
17-05-2004, 15:37
No ja tez :twisted: a nawet zaraz zainstaluje :twisted: Cool Idea :D

kenny
20-05-2004, 16:09
moje prace nie nadaja sie by ujrzeć światło dzienne ale polecam
http://www.gta-series.com/public/download/pafiledb.php?action=category&id=36
szczególnie polecam Shelby GT

reanimator
20-05-2004, 16:26
niewiem jak wy ale ja instaluje dzisiaj gta i śziągam wózki tylko małe pytanie czy one sie zastępuje czy nie???
Ja polecam maybacha bmw kilka merców i szelby gt500 taka jak w 60s
i kilka furek jeszcze

kenny
20-05-2004, 18:08
one sie zastępuja, np shelby ze stallionem. musisz miec "GTA Mod Instaler" albo podobny program. cały opis przeważnie jest w pliku tekstowym. 8)

reanimator
20-05-2004, 23:35
zamieniałem niektóre auta
maybacha zamiast washigtona nie mogłem znaleźć wogóle
modena jest zajefajnie zrobiona
gt500 jest też super
hummera 2 nie mogłem znaleźć
a jak zainstalowałem więcej to sie gra nie włacza
a tak pozatym to sie wiesza co 5 minut i nie darady grac bynajmniej u mnie ale grałem normalne tylko z tymi modami nie działa więc pytam kogoś czy ktoś sie tym bawił i czy działa

Seth
21-05-2004, 00:02
żeby miec wszystkie samochody podmienione izeby nie skakała i sie nie wieszała, to musisz mieć naprawdę za*ebisty sprzęcik

reanimator
21-05-2004, 12:50
słuchaj mam 2000 256ddr gf64mb to jest stara gra więc mi chodzi normalnie a z tymi modami pogra chwile i sie wyłącza wyskakuje że program wykonał niewłaściwą operacje a czasami wogóle sie nie wgrywa.

Ice
21-05-2004, 14:39
Hehe...widze ze uzywasz Wina 98?

kenny
21-05-2004, 16:26
mi działa wszysrtko dobrze mam podmienione wszystko oprócz tych ciężarówek

reanimator
21-05-2004, 22:49
nie,mam xp.
Ale problem rozwiązałem zawieszało sie przez ,maybacha i hummera 2 chwile pojeźdiłem modeną i gt500 nudne to jest lepiej poczekać na drivera 3 i gta san andreas bedzie niedługo!!!

kenny
22-05-2004, 09:39
san andreas bedzie tylko na ps2, nie da rady pozamieniać sobie wozików :(

reanimator
22-05-2004, 22:13
zawsze tak pisze że będzie tylko na ps 2 a w rzeczywistości wychodzi zawsze tylko troche czasu trzeba