Zobacz pełną wersję : Dziury i studzienki w mieście to mniejsza koncentracja!
Przeciętny człowiek, żeby (czasami) nie uszkodzić zawieszenia jeżdżąc po mieście, skupia w większości swoją uwagę na omijaniu wszelakich dziur i studzienek! :x Czasami zdarzają się odcinki z gładką jak stół powierzchnią, ale to za mało... Zatem myślę, że nie komórka ani słuchanie radia dekoncentruje kierowcę, ale te nasze kochane "miejskie dziurki", i nie tylko... pozdrawiam
Racja...święta racja...jeszcze jak ktos ma jakiegoś SUV'a czy terenówke to ma mniejszy problem.
Zatem myślę, że nie komórka ani słuchanie radia dekoncentruje kierowcę, ale te nasze kochane "miejskie dziurki", i nie tylko... pozdrawiam
Co mężczyzn dekoncentruje za kierownicą to ja dobrze wiem!!! :D
Przykład? Nieżywy to np.: reklama bielizny na przepięknej modelce na środku ronda. :D
reanimator
14-07-2004, 21:33
ale jeżeli przedemną jedzie jakaś s klasa to niepatrze na stanik tylko na dupe ........auta oczywiście
ale jeżeli przedemną jedzie jakaś s klasa to niepatrze na stanik tylko na dupe ........auta oczywiście
Hmmm, wtedy to dostajecie rozdwojenia...jaźni i zeza rozbieznego. Bo jednym okiem patrzycie na...dupcie samochodu a drugim...na reklamę i stąd są wypadki na jezdniach. :P