PDA

Zobacz pełną wersję : Przerwa w dostępie



Krzysztof Cieślak
13-10-2006, 14:20
Od wczoraj od godziny 21.00 do dziś do godziny 15.00 dostęp do serwisu i jak i forum aG był niemożliwy z powodu awarii u dostawcy internetowego.

Za utrudnienia bardzo przepraszam.

Dj Brabus
13-10-2006, 14:23
Nie jedna połamana klawiatura, myszka z urwanym kablem i opluty monitor na tym ucierpiały! :mryellow: O pięknej polszczyźnie nie wspinam... Dobrze, że muzyka już gra! :grin:

Wielbłąd
13-10-2006, 14:26
Nie jedna połamana klawiatura, myszka z urwanym kablem i opluty monitor na tym ucierpiały! :mryellow: O pięknej polszczyźnie nie wspinam...
Czyzby Dj wpadł w atak piekielnego szału wyładowujac sie na sprzecie martwym?

No dobrze, ze muzyczka juz leci :mryellow:

AML
13-10-2006, 14:31
Nie jedna połamana klawiatura, myszka z urwanym kablem i opluty monitor na tym ucierpiały!
Ja się nigdy nie posunąłem do takich aktów barbarzyństwa. :shock:

kojek
13-10-2006, 14:33
oj wkurzylem sie... :lol: myslalem ze to mi cos nawala. Tyle czasu bez autogalerii...

Dj Brabus
13-10-2006, 15:06
Nie bierzcie sobie tego tak do serca - u mnie jeszcze klawiatura cała, mysz jest bezprzewodowa więc nic jej nie wyrwałem a monitora szkoda :wink:

Emenems
13-10-2006, 16:53
Posty nie poznikały? W końcu to najważniejsze :mryellow:

Szakal
13-10-2006, 16:57
Nie powiem było troche zdziwiony i wkurzony. Jak dla mnie dzień bez aG jest dniem straconym. :wink: Już myślałem, że z nikim nie będę mógł się już pokłócić i pospamować. :mryellow: Może ta awaria serwera jest związane z tym, że dzisiaj jest 13 piątek. :watch:

Emenems
17-01-2007, 15:26
Nie będę się rozpisywał w jakimś nowym temacie więc...

Czy to tylko u mnie tak się dzieje że od wczoraj Strona i Forum AG albo się wogóle nie otwiera, a jak już się otworzy to jakoś dziwnie wolno się ładuje?
Czy:
- szykują się jakieś zmiany ?
- szykuje się jakaś awaria ?
- może to ja mam problem z netem ?
- może to wszystko Matrix jest ?

LiveLetDie
17-01-2007, 15:28
Ja mam chyba podobny problem - często trzeba po nieudnym załadowaniu odświerzyć i potem gra.

Choć mam podobny problem też niekiedy z innymi stronami więc na aG tego nie zwalam a na neta (bo na kogoś trzeba ;) )

Dj Brabus
17-01-2007, 15:33
Czy:
- szykują się jakieś zmiany ?
NIE

- szykuje się jakaś awaria ?
NIE

- może to ja mam problem z netem ?
NIE

- może to wszystko Matrix jest ?
TAK

Ja też miałem wczoraj problemy z aG, nie tylko ze stroną ale również z forum. Dziś wszystko gra, więc mam nadzieję, że u Was również.

AML
17-01-2007, 18:12
Lagi na serwerze zapewne i tyle.