PDA

Zobacz pełną wersję : Problem ze stroną



pyro
06-02-2005, 10:42
Od wczoraj na stronie nie wyswietlają mi sie pliki graficzne!!!!!!
tj: ikony topiców, załączniki, logo itp. dosłownie nic, mucze poruszać sie po forum "na ślepo", łącze sie z Firefoxa i z IE i ciągle to samo, czy tylko ja tak mam czy inni też????

PS: na stronie głównej dzieje sie to samo, grafa raz jest a raz nie ma

Ice
06-02-2005, 11:07
Sprawdz, czy przypadkiem nie wlaczyles opcji "zablokuj obrazki pochodzące z tego serwera"

AML
06-02-2005, 11:36
wina leży po stronie twojego komputera bo u mnie jest wszystko w porządku

pyro
06-02-2005, 11:48
poprostu grafika raz jest a raz jej nie ma, ale częściej to drugie, na innych forach wszystko jest ok tylko na tym tak sie dzieje

BABELEC
18-09-2005, 20:22
Nie znalazłem nic lepszego, nie chciałem też tworzyć nowego tematu.
Strasznie muli mi dzis z wieczora forum.
Też macie to samo?
Jakiś problem z serwerem?

BKX
18-09-2005, 20:24
Tez tak mam, chyba wczoraj wieczorem bylo to samo... :neutral: Ale dzisiaj jest przegiecie...

AML
18-09-2005, 20:26
U mnie wszystko chodzi tak jak należy. :neutral:

Di Kej
18-09-2005, 20:28
U mnie wszystko chodzi tak jak należy. :neutral:

U mnie też.

Pozdro :smile:


2 POST


Ikony i niewchodzenie strony no i napis "no s...coś tam dalej" to ja też mam

Ecnelis
23-02-2007, 22:08
Może nie do końca to "problem ze stroną", ale akurat ten temat chyba najbardziej pasuje do tego, co chcę napisać...

W działe "Współpraca" nie działa link (strona, do którego on kieruje nie istenieje) "W serwisie poświęconemu dziennikarstwu Slowawsieci.com dowiesz się więcej na temat zestawów prasowych." a akurat chciałem co nieco na ten temat poczytać. Szukałem tekstu w samym sewiscie SłowaWSieci, ale niestety nic nie znalazłem.

Dj Brabus
24-02-2007, 08:50
Pojawiają się jakieś problemy ze stroną ostatnio - jak widać z resztą po Waszych wpisach. Krzysiek sam ostatnio wspominał, że strona nieco muli, wczoraj kok mi meldował, że wychodzi błąd na forum i nie może na nie wejść... U mnie narazie działa wszystko w porządku (choć faktycznie czasem działanie forum zwalnia), dział WSPÓŁPRACA też funkcjonuje jak należy.

kok
24-02-2007, 09:37
Umnie kłopot leży po mojej stronie :sad: . Kontaktowałem się z adminem i dowiedziałęm się ze siadł jeden z 3 serverów na osiedlu, wiec puki nie postawią nowego w godzinach przesilenia bede bez stron :damn: