PDA

Zobacz pełną wersję : Brak fotek



Mario Boss
23-09-2007, 11:16
Czy ktoś z was może mi powiedzieć dlaczego kiedy przeglądam posty z których wynika że powinny być w nim zamieszczone zdjęcia u mnie na kompie nic nie widać ??
Wkurza mnie to już.wyświetlają mi się tylko niektóre z nich.
Proszę o pomoc.

StreetRacer
23-09-2007, 13:50
Mi tez czasami sie cos takiego zdarza, ale wtedy biore najczesciej odswiez albo wstecz i jeszcze raz wchodze w ta stronke i wszystko gra. Czemu tak jest, niewiem.

Emenems
23-09-2007, 13:55
Może brakuje Ci jakiejś wtyczki w przeglądarce, albo masz ustawione blokowanie obrazków w Firewallu lub przeglądarce.

StreetRacer
23-09-2007, 14:38
Jesli o mnie chodzi, to wydaje mi sie, ze moj komp nie daje rady otworzyc na raz wszystkich zdjec i trzeba ze dwa razy probowac, zeby jego kosmiczna moc obliczeniowo-pamieciowa podołała.. :tooth:

Mario Boss
23-09-2007, 16:25
popróbuje i zobaczę co jest grane.Dobrze wiedzieć ze nie tylko ja mam taki problem i że można liczyc na poradę.
Dzięki.

Dj Brabus
23-09-2007, 20:23
A ja strzelę do Mario zupełnym Off-topikiem: Czy Twój podpis "FIAT 126p: FajnaImitacjaAutaTurystycznego JednoosobowegoDwudzwiowegoSześciokrotnie przepłaconego" nie lepiej brzmiałaby "FIAT 126p: FajnaImitacjaAutaTurystycznego 1osobowego2drzwiowego6krotnie przepłaconego" ? :wink:

Mario Boss
23-09-2007, 20:29
A ja strzelę do Mario zupełnym Off-topikiem: Czy Twój podpis "FIAT 126p: FajnaImitacjaAutaTurystycznego JednoosobowegoDwudzwiowegoSześciokrotnie przepłaconego" nie lepiej brzmiałaby "FIAT 126p: FajnaImitacjaAutaTurystycznego 1osobowego2drzwiowego6krotnie przepłaconego" ? :wink:



hehehehehehe
Racja, racja.:idea:
Jak mogłem przegapić taki szczegół ???!!!!
poprawiam się :wink: