Zobacz pełną wersję : Oceń aktualizacje tapet z 05.11.2007
Przemysław Szymański
05-11-2007, 11:22
Zapraszam do oceny aktualizacji tapet: BMW 2002 Turbo, Honda CR-V, Kia Kee Concept, Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series, Subaru Impreza WRX STi (http://www.autogaleria.pl/tapety/index_date.php?data=2007-11-05).
Tapety Merca Miażdżą :wow:
Dj Brabus
05-11-2007, 12:27
Zagłosowałem na DOBRE, bo tapety są naprawdę udane i dobrze dobrane. Najbardziej do gustu przypadły mi zdjęcia Hondy, Subaru (czarna Impreza na tych felgach miażdży :lover: - już trafiła na firmowy pulpit!) i Mercedesa oraz drugie zdjęcie BMW. Najsłabszy punkt aktualki to Kia.
Średnie.... ale ciekawe jest to, że temu Lanosowi z bodykitem zaserwowaliście takie tapety, że czapki z głów, a ładniejsze samochody już takich nie mają..
Szczególnie "wpadły mi w oko" tapetki Subaru i Mercedesa. Za to Honda wygląda bardzo sztucznie. Reasumując otrzymujemy wynik: DOBRE
StreetRacer
05-11-2007, 17:28
Gdybyscie tak chetnie dawali tapety BMW jak Mercedesa to byloby fajnie. Tapety CLK, Imprezy no i BMW (szczegolnie trzecia) jakos dają rade. Glos na dobre.
Dobre
Słabe są fotki BMW i dwie pierwsze Imprezy. Reszta fantastyczna :mryellow:.
Dałem na średnie, jest ok, ale w porównaniu z poprzednimi aktualkami cienko [co nie znaczy że ogólnie źle:wink:].
A mi sie bardzo podobają. Głosuje na Świetnie
yakłobo!
06-11-2007, 17:24
Po poprzednim doładowaniu postawiliście sobie naprawdę bardzo wysoko poprzeczkę. Tym razem, jak zwykle z resztą, do jakości nie ma się co przyczepić, ale samochodu zupełnie nie trafiają w mój gust, dlatego głos na średnie.
Głos na dobre, najbardziej cieszy mnie 2002 Turbo oraz fantastyczne ostatnie zdjęcie Imprezy...
Prawie wszystkie tapety przypadły mi do gustu dlatego nie będę się rozpływać i zachwycać nad każdą. Jednak napisałem "prawie" tylko z powodu dwóch pierwszych tapet Imprezy. Totalnie wyglądają jakby były robione na siłę. Reszta naprawdę extra dlatego głos na ŚWIETNE.
BMW jedną tapetę miałem już chyba 100 lat co nie zmienia faktu że wszystkie są historycznie piękne.
Honda-tak sobie, poprostu poprawne tapety bez jakiś ochów i achów.
Kia- miejsce sesji ratuje całość
Mercedes AMG + jakieś skały w tle, no kto to widział ?
Subaru-znane tapety, tylko czarna naprawdę ma to coś.
Ogólnie to jedna ze słabszych aktualizacji jakie pamiętam, tylko średnio, i to takie naciągane trochę.
Mario Boss
10-11-2007, 13:04
Dałem dobre.Wyróżnia się z nich te czarne subaru.Naprawdę dobrze wygląda.
Civic_Fan
10-11-2007, 23:00
BMW - Dobre
Honda - Dobre
Kia - Słabe
Mercedes - Dobre
Subaru - Dobre
Ogólnie daje średnie, jedna z gorszych aktualizacji...