to co, ustawiamy jako główny motyw piosenkę z "Ghost Busters" ?
O tym samym pomyslałem Nad jakims logo mysle
hello! ciekawe czy powstanie grupa anty SB :lol:
pewnie tak - i będą do niej należeć te wszystkie scumy z twojego podpisu
Jak sie logo podoba
świetne Adamie
wy... z butow
panowie, kur.. - pewnie rzadko tu zaglądacie, ale nie mam gdzie tego napisać. Sprawa zbanowania gt4 jest dla mnie ŻENUA - ktoś mi wyjaśni czemu ten k...a garbacz ma status świętej krowy na forum? Jak tylko ktoś go obrazi to od razu boruta na pół forum.... wkurwiłem się niesamowicie z miejsca bo to jest nienormalne naprawdę - Seth mi na priv wspomniał, że to jest sprawiedliwe - no super, żeby było sprawiedliwie obaj dostaniecie wpierdol... to wszystko jest jakieś posrane :O ktoś podziela moje zdanie czy tylko ja wszędzie widzę teorie spiskowe i kretynów? :P
hmmm... Ja tu czesto zaglądam... Sprawa wyglada troche inaczej... Poprostu GTW chce jakos uniknąć zamieszek:P Gdyby dali Bana garbatemu to zaraz by sie posypało jacy to modowie stroniczy..
Wooo... moge to forum moderowac buahah:P
Jako świezo przyjety adept (a tak wogóle to ja sie tylko i wyłącznie spamem zajmuje...) optuję za smazeniem pączków!
pączki taaaaaaaaaaaaaak... na oleju silnikowym:P
Shyrl ale Ty stawiasz olej i ciasto :P Adam: a ja bym i tak burdę zrobił :d
a ja mogę teraz zostać męczennikiem SB trzeba wymyślić inny podpis. ale w grupie został i na razie nikt się nie czepia ...pewnie do momentu odkrycia przez tą hołotę naszej grupy.
biorąc pod uwagę, że twój podpis odkryli w 3 miesiące, to odkrycie grupy zajmie im z rok ;]
Szczerze to tak na prawdę to nie lubię takich grup ale po ostatnich popisach forumowych 'śledczych' myślę że mamy sporo szans razem coś zdziałać. Na przygotowanie mamy rok a co najmniej 3 miesiące
ale ocb?! :P
o walke ze spamerstwem:P
a co my możemy zrobić? biorąc pod uwagę, że ludzie o których mówimy jeszcze nie wylecieli, to już raczej nie wylecą :P
trzeba robić czarny PR:P
to sprzątajmy tych "wielbłąds", "jaszeks" i "drivers" bo mam już ich dość
Kolega JDM tak się nie denerwuje tym banem dla gt4 - gdyby go nie dostał, ludzie wieszaliby po nim ostatnie psy. A tak to wszystko zostało przeprowadzone z konsultacją z gt4 i jest dobrze. A Garbaty... Stryczek już wisi. Czekamy tylko...
aaaaaa to tu władza też ma dostęp?! No nieeeee.... to ja tu piszę w myśli, żem bezpieczny i z dala od tych na górze, a tu nie kto inny jak szeryf Brabus mnie upomina! uoj... :P Grzesiek - na szczęście mi już przeszło. Przynajmniej na razie btw. RX-7 chce się do nas przyłączyć.... wszyscy na tak? :P
mysle że nie ma przeciwwskazań
jestem za
no to zaraz zaprosze Jak by ktos jeszcze chiał do dawac info Rozara 77 tez przyjełem;] Na dniach zmodyfikuje tez logo
Bóg zapłać za przyjęcie .
Władza ma wszędzie dostęp - czyta Wasze posty, PW, myśli... Aż strach się przyznać, co mogę jeszcze.
Witam witam. Cze wszystkim ziomkom i w ogóle Elo 500 sto 900 :lol: Władza mówisz wie o wszystkim :>? to czemu nadal nikt nie rozwiązał tajemnicy pochodzenia Jacobsera ?
"Władza ma wszędzie dostęp - czyta Wasze posty, PW" Czy to sie czasem nie kłóci z prawem do ochrony prywatnej korespondencji które gwarantuje Konstytucja RP? I nie żartuję.