wysłałem dużo więcej zaproszeń, ktoś tu leci w kulki
może nie wszyscy są fanami rozkręcamy się powoli, ale jak juz zadziałamy...
...to kazdy podjedzie na zlot aG swoim Lambo el_ jest wielkim fanem Lambo, a nie zaakceptował zaproszenia
Nie zaakceptowałem wtedy, bo nie było mnie na forum
To zwracam honor w takim razie Zapraszamy wielbłąda :> pytam żury, bo to grupa społecznosciowa, kazdy ma jednakowy głos
Siema:P Ja może nie jestem fanem, ale bardzo lubię Lambo
Witam!!! Jaki jest wasz ulubiony model? Ja koffam Diablo :* :lol: Jest słitaśne :*
Miura tudzież Gallardo SL za bezkompromisowość
Miura, Diablo - to są hity. Ale jakbym miał kupować "na co dzień" to byłoby to szare Murcielago - gdyby nie ten szmaciany dach, to byłby to roadster
Miura, Countach, Diablo no sa hity, ale jednak wole te Lambo od VAG'a, ich charakter pozostał, a są widocznie lepsze, stąd (jakbym mogł sobie pozwolic na to) poczekałbym na nastepce Murcielago, albo Gallardo LP560-4 które tez bedzie w wersji SL w koncu Najlepsze Lambo imo to Miura, mimo ze technicznie średnia, to stylem i odwagą biła ówczesne ferrari
Musze sie tu w koncu odezwac Moze uwazacie, ze to glupie pytanie, ale jakie felgi made by lambo podobaly wam sie najbardziej?
Witam!!! Dziękuje za zaproszenie. Jednak nie jestem jakimś zagorzałym fanem Lamborghini więc nie wiem co oczekujecie dokładnie odemnie? Oczywiście chyba nie ma osoby, która gardziłaby to włoską legendą. Podobają mi się zwłaszcza stare modele z lat 60. i 70. W jakim kierunku zmierza grupa?
Zapro dostałeś, boś normalny człek W jaką stronę...hmm...zapytaj reszty, ja tam jestem otwarty na propozycje
Właśnie chciałem ponowić pytanie szakala...Co się stało, że zostałem zaproszony? Wielkim Fanem Lambo nie jestem, ale szanuję tę Markę, bo samochody to fajne robili i robią nadal...
Jesteś również fan VAG'a, to zawsze coś