Dla niego na pewno
ujęło mnie to zdjęcie
W sumie taka prawda. Lobby ekopedałów długo będzie uciszać fakty, na temat tego, że teraz zaczyna się okres ochłodzenia. Nie czają, że to się zmienia co 20-25 lat samoistnie a Co2 nic do tego nie ma... Ale przecież na teoriach i ludzkiej naiwności można dużo skasować
hybrydy należy niszczyć !!!
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz ...
da radę kolesia wywalić z grupy?
Może być problem, bo to publiczna...
No i ... bombki strzelił
thanks ziom
Sam zrezygnował, czy go Nergal wypieprzył?
Chciałem sie o coś spytać a właściwie podzielić refleksją. Zauważyłaś, że nawet globalne ocieplenie charakteryzuje się pewnym uwarunkowaniem, mianowicie Sezonowością. W tym momencie podczas gdy mamy więcej śniegu niż Alaska, a Bałtyk gdzieś tam zaczyna zamarzać nikt nie mówi o tym bo nie wypada. Naprawdę nie słyszłałem ostatnio by jakiś oszołom przepraszam ekopierdolec tudziesz ekolog rozprawiał jak to giną misie polarne. Ale niech tylko słupek rtęci osiągnie zawrotną wartość 3st. C podniesie się wrzawa na całego. Mam więc propozycję by wilk był syty a owca cała. Każdy kto piśnie o wpływie szkodliwej działalności człowieka na klimat i efekcie globalnych oszołomów zostanie zesłany na Syberię by tam zacząć ochraniać chrobotek reniferowi przed ich naturalnym drapieżnikiem - reniferem. Oni będa zadowoleni a my odetchniemy.
Czy ktoś tu jeszcze zagląda ? http://demotywatory.pl/1593881/Eyjafjallajokull
Ale od dziś wiadomo, że na motoryzacji wiesza się psy bezpodstawnie. Tu chodzi tylko o marketing - "zielone" marki mają +10 do renomy
i -20 do wyglądu
Dokładnie :lol: