Moim zdaniem jedna z najlepszych włoskich knajp w Warszawie. Menu zmienne, więc nie potrafię polecić czegoś konkretnego :)
Wersja do druku
Moim zdaniem jedna z najlepszych włoskich knajp w Warszawie. Menu zmienne, więc nie potrafię polecić czegoś konkretnego :)
Taki troszkę daleki Śląsk bo Żory Rybnicka 32 ale kiedyś szczerze zapraszam ;)
Ostatnio z opinii w Google się dowiedziałem czego sam nie wiedziałem że mamy sos pieczeniowy z proszku i barszcz :D Sam się zdziwiłem że ktoś wie lepiej niż ja co podajemy... jak się później okazało co jest śmieszne osoba która pisała komentarz to znajoma byłej kucharki która pracuje teraz u konkurencji...a ta była kucharka wyleciała za kradzież... takie coś podchodzi poniekąd pod paragraf ale nie ma na to czasu...
Ja jak jestem na Śląsku w Tychach, to zajeżdżam zawsze
do Retro Dinner: Polecam żeberka, skrzydełka i burgery.
https://m.facebook.com/RetroDinerTychy/
No patrz, to też nieopodal mnie. Jedzenie faktycznie smaczne - mają też niezłe lunche w dobrych cenach :-)
Vicini jest też niezła, ale dawno tam nie byłem.
Ja myślałem, że nadal w Łomiankach mieszkasz.
Do niedawna, w zasadzie pod oknem miałem Viva Ibizę... też niezła, ale chyba popłynęli finansowo bo się zamknęli ostatnio.
pzdr
A to wiem gdzie mieszkasz. Ja Łomianki to już 5 lat temu opuściłem ;)
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
No proszę, napisałem w sobotę posta i go wcięło :/ To następnym razem wpadniemy i porównamy z najlepszą włoską knajpką w Łodzi - Trattorią Italiana, gdzie stolik trzeba rezerwować z wyprzedzeniem, a właściciel Włoch potrafi opitolić ludzi za niewłaściwe spożywanie tego co przygotował :D Ale jedzenie jest przepyszne!
Zapamiętam i przy kolejnej wizycie może zajedziemy, w sumie to nasz cel jest dość niedaleko od Żor :)
Co do konkurencji, jak sobie nie radzą z kuchnią, to próbują takich metod...
Bo to która jest Śląska zależy od regionu Śląska. A i niestety ale sprzedaje się lepiej bo tańsza z wiadomych względów...
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Mój Szwagier kupił sobie dziś Leona 1.9TDI TopSport zrobionego na 180 km. Tak zdrowego 1.9 TDI to ja jeszcze nie widziałem. Silnik nie puszcza nawet najmniejszego dymka i na naprawdę fajne odejście. Fakt, bociani śpiew jest, ale to jeden z najzdrowszych tedeików z jakimi miałem do czynienia.
Gdzie zniknął link z layoutu strony do forum ??