-
https://autogaleria.pl/bmw-m3-m4-2021-zdjecia
Oglądałem wczoraj, dzisiaj ponownie zdjęcia i nie mogę się przekonać do tego przodu. Po prostu jest przeokropny, a gdyby to nie było BMW to pewnie już dawno byłaby marka zjechana z każdej strony. Chciałbym żeby się to nie przyjęło i marka szybko musiałaby zrobić facelifting, ale pewnie tak się nie stanie. Chociaż nie wszystkie durne pomysły marki się przyjęły jak choćby BMW 5 GT więc jest nadzieja. Gdyby nie przód to takie M4 z napędem na wszystkie koła, w manualu i 510 KM marzenie! :D Ostatnie mocne spalinówki przed pełną elektryfikacją więc pewnie klienci się rzucą na niego.
-
Spoko ludziska, zaraz się znajdzie 10 tunerów, którzy wsadzą z przodu zderzak z normalnymi nerkami :D Za 20 lat oryginalny zderzak z tym czymś będzie poszukiwanym rodzynkiem :cool:
-
Niby tak, ale nie po to kupujesz furę za ponad pół banki, żeby w niej na dzień dobry wymieniać przód...
Tapatalk @ Huawei P30
-
No no no robi się ciekawie.
https://www.carscoops.com/2020/09/re...REBq62m9-h06y0
A wy byliście na jazdach Hybrydami Renault w Sopocie ??
-
Nie byliśmy. Obecnie jesteśmy na Sorento, Mini Countrymanie SE i klasie S (statyk)
-
Szkoda... A jakieś terminy umawiacie ?? Bo po pierwszych testach wychodzi ciekawie. Pertyn uzyskał w Clio 5 litrów a Autowizja 2 więc coś jak zwykle Renault zyebało xD
-
-
Jak sprawdzałem dwa Fluency Z.E to Renault niech sobie chyba da siana. Te samochody wymagają po kilku latach eksploatacji takich wkladów, że lądują na złomie... Używanych części nie ma (a jak są, to z tymi samymi wadami), a nowe w cenie kosmos.
-
Tylko mimo wszystko w EU Renault z takimi rozwiązaniami było w zasadzie pierwsze na tak większą skalę ;) Swojego pełnego elektryka mają od 2012 roku jako ZOE... a VW swojego robił długo długo i jeszcze dłużej z oprogramowaniem ;) Może i jestem czasami stronniczy ale będę bronił Renault pod tym względem że potrafi wyjść przed szereg... niestety często odbija im się to solidną czkawką.
-
Tyle, że obecnie dla klienta nie ma raczej znaczenia kto zrobił to pierwszy, tylko kto robi to dobrze.