Gdzie w Warszawie można smacznie, dobrze i wnormalnej cenie zjeść? Żona ma jutro konferencję w okolicach al. Jerozolimskich i Łopuszańskiej, a ja jadę na Żerań na wystawę Klasyki w FSO, a po wszystkim fajnie by było coś wszamać :)
Wersja do druku
Gdzie w Warszawie można smacznie, dobrze i wnormalnej cenie zjeść? Żona ma jutro konferencję w okolicach al. Jerozolimskich i Łopuszańskiej, a ja jadę na Żerań na wystawę Klasyki w FSO, a po wszystkim fajnie by było coś wszamać :)
Co to jest normalna cena i co chcesz zjeść :) pare knajp tu jest ��
O Panie tutaj do wyboru do koloru. Jaka kuchnia i ile PLN za osobę?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Powiedzmy do 20-30 na osobę bez napojów i bez owoców morza i kuchni bardzo egzotycznych :D
Na Tarchominie nieopodal mnie jest liliys bistro. Obczaj ich na Fejsie. Mają też lokal na Muranowie.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Jak by to był Śląsk zaprosił bym do siebie na klasyczną śląską kuchnię hehe.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj drugie podejście do Xceeda, tym razem dłuższe i w zasadzie mam kilka spostrzeżeń:
- patrząc na dotychczasowe wizyty w salonach, KIA ma najlepszą obsługę w Krakowie, mimo dużej sprzedaży (dzisiaj byłem w salonie przez godzinę, a goście sprzedali 2 xceedy, a trzeci był w trakcie),
- spalanie w 1.4 jest jednak znośne. Zrobiłem pomiarowo 55km odcinek, który zawierał 8km miasta (Kraków) + 25km droga krajowa (oszczędna jazda, bo ruch duży) + 22km autostrady z tempomatem na 145km/h - wynik to 6.9l/100km,
- jest jednak znośnie wyciszony, lepiej od zwykłego Ceeda, nie wiem czy czegoś nie poprawili bo jak jeździłem starszym egzemplarzem, to wydawał mi się głośniejszy,
- całkiem fajne zawieszenie,
- tak patrząc ogólnie, to w cenie 100-110zł jest to chyba najlepszy wybór jednak.
Jakie wrażenia mają testerzy z aG? :)
Mi się Xceed podoba wizualnie, szczególnie w porównaniu ze zwykłym Ceedem 3.
Wszystko bym oddał żeby żona zgodziła się zmienić swojego 500X na tą Kię, ale nie ma szans ;(
Tapatalk @ Huawei P30
Ja lubię bardzo. Najlepszy z Ceedów i bardzo fajny kompakt.Cytat:
Jakie wrażenia mają testerzy z aG?
Co do knajpy to ja jestem fanem Fatto a Mano na Żoliborzu. Ale budżet pewnie przebija. Przynajmniej część potraw :)
Muranów zdecydowanie bliższy moim jutrzejszym trasom, dzięki :)
Napisz co i gdzie, na Śląsku bywam co jakiś czas, chętnie wpadniemy :)
Czasem warto dopłacić jak coś jest tego naprawdę warte :) Niedawno byłem na wyjściu z pracy w "Zachodnim brzegu" i jadłem tam pysznego łososia, dość drogiego, ale pysznego :)