Najczęściej i najlepiej działa to gdy przechodzi się z telefonu tej samej marki na tej samej marki w przypadku androida xD Mimo jednego systemu ;)
Wersja do druku
Najczęściej i najlepiej działa to gdy przechodzi się z telefonu tej samej marki na tej samej marki w przypadku androida xD Mimo jednego systemu ;)
A w LG SWITCH ;)
Szczerze to mnie się udało przenieść z LG na Huaweia też "bezstratnie" :D
Wiem że są, dlatego piszą że nadrabiają. Ale na iTunes działa to dużo lepiej. Choć szczerze tej krowy nienawidzę (iTunes).
Tapatalk @ Huawei P30
Masakra, nie raz pod testem fajnej fury są dwa komentarze, a o komórkach temat ciągnie się od trzech stron.
No widzisz hehe :)
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Zawsze można odpalić wątek "VAG vs reszta świata" i będzie i dyskusja i szitstorm i może jakieś bany nawet wlecą:-)
Zasadniczo to jeszcze jest coś co poruszyłeś czyli synchronizacja między macbook i apple mini...
Nie znam telefonu z Androidem, który by udźwignął projekty na których pracuje pewnie i bez zawieszeń - zawsze coś się działo. I tak, było to sprawdzane.
Ja zasadniczo nie kupuje iPhone jako telefonu, bo dzwonić to każdy potrafi, ja kupuje stabilną i bezpieczną platformę do pracy.
Z tym yanosikiem to faktycznie jest jakiś problem, ale jeżeli da się to zrobić na android to kwestia producenta oprogramowania jest to, aby działało i na ios. Ja upraszczam to: jeżeli nie działa na ios to yanosik ma problem aby sie dostosowac do apple, bo juz od jakiegos (krótkiego) czasu sa aplikacje dzialajace w tle.
BTW o co chodzi ze huaweii po p10 nie maja google?
Nie po P10 tylko po P30. Przez ban Trumpa dla Huaweia.
Tapatalk @ Huawei P30