Cytat:
Zamieszczone przez -=Sadek=-
Co do Hummerów to ja widziałem w stolicy Hummera Przemka Salety ... faktycznie to jest ogromne ... jak sie na to patrzy wydaje sie jakby ważył ze 20 ton ... masywny jak cholera w realu :lol: :lol:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez -=Sadek=-
Co do Hummerów to ja widziałem w stolicy Hummera Przemka Salety ... faktycznie to jest ogromne ... jak sie na to patrzy wydaje sie jakby ważył ze 20 ton ... masywny jak cholera w realu :lol: :lol:
W naszym pwiecie są chyba trzy Hummery. Dwa H2 i Jeden H1. Są to masywne i drogie jak byk samochody, ale ładne i komfortowe.
Dziś znów widziałem nowego SLK u nas, to już 2 raz więc zaczynam się przyzwyczajać że to nasz (blachy niemieckie)
I w mieście na swiatłach, 3 metry odemnie stał dziś piękny, czarny, błyszczący Nissan 350Z :shock: Niestety nie na naszej rejestracji :cry:
Ale wrażenie i tak piorunujące.... :grin:
P.S. Wczoraj jeszcze 280Sl - klasyk :grin:
U mnie w mieście jeździło czarne Porsche Cayenne :cool:
Dzisiaj ulica krakowska w Wawie pacze a tam cos z naprzeciwka sunie...Przygladam sie i widze ze bez dachu i koles w kasku :shock: Patrze a tam zza Astry wyjezdza czerwona piekna AC Cobra :shock: na warszawskich blachach :shock: Mysle ze to jakas replika ale znaczek AC...Poza tym 2 Caddy STS...Tylew dzisiaj...
Tydzień temu widziałem japońskiego wankla... Mazdę :wink:
A ja dzisiaj widzałem u siebie Serbrną Crovettę C5. Szczerze mówiąc, na żywo wizualnie nie robi wrażenia, stwierdziłem, ze nic nadzwyczajnego, ale zmieniłem zdanie gdy własciciel ją odpalił i ruszył............ symfonia.... marzenie.... nagrałbym to sobie i słuchał do snu....
Przypomniałeś mi budzik z F1 McLaren co go w Top Gear pokazywali :lol:
Ja mam w swoim pokoju wieżę i na CD mam dźwięki silników i mogę wybraną ściezkę ustawić jako budzik :cool: POLECAM :!: :grin:
Wyskoczyłem dzisiaj na 10 min na Piotrowice i widziałem Forda Mustanga poprzedniej generacji Daimler'a 4.0 z końca lat 80-tych i Mercedesa SLC500 z lat 70-tych.