Dzisiaj będe w salonie toyoty-lexusa chce zobaczyć nowego GS byle tylko już był A wogóle to widziałem czarnego 300c w szczecinie
Wersja do druku
Dzisiaj będe w salonie toyoty-lexusa chce zobaczyć nowego GS byle tylko już był A wogóle to widziałem czarnego 300c w szczecinie
Znów dziś tego SLK widziałem i mogę powiedzieć że myliłem się wcześniej. Rejestracja jest jak najbardziej częstochowska (wcześniej chyba zaćmienie jakieś miałem że myslałem że to niemiecka....)
nowe A8 6,0 W12 :shock:
EDIT: Zapomniałem jeszcze o złociutkim Nissanie 350Z :smile:
a ja dzisiaj zrobilem wycieczke do kosciola i po drodze widzialem kilka samochodów na które warto zwróci uwage a mianowicie:
-Ford Focus II Tournier
-Mitsu Eclipse
-stare, stare BMW 3
-stare, stare BMW 6
-zapomnialbym o Alfie GTV
Jak przed chwilą wracałem ze sklepu jechał A8.... szczenę z posadzki zbierałem.... :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Wck
Hehe - u nas A8 ogólnie to jeździ peeeeeełno, tych nowych to z tuzin conajmniej, a starszych to łoho :smile: Ale A8 6,0 W12 doszła dopiero wczoraj albo dzisiaj, nie jestem pewien dokładnie, wiem że klient dał za nią 870 patyków :shock: więc zapewne full wypas opcja :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Wochu
Wiesz, widywałem już nowego i zawsze robi na mnie wielkie wrażenie
CSLa w gdańsku jeszcze nie widziałem ale jednego z tych Chryserów to widziałem.Cytat:
Zamieszczone przez BABELEC
CLS był przejazdem (holenderskie blachy). Granatowa Pacifica na gdańskich, srebrna była z Elbląga.
o oto kilka samochodzików które dzisiaj przyuwarzylem, niestety wiekszosc nie na tutejszych reyestracjach albo w ogole bez reyestracji :sad: