Hmm, to Audi Coupe całkiem całkiem :) Nie wiesz przypadkiem co to ma tam pod maską?? Bo jeśli to S2 no to całkiem fajna mieszanka, no może bez tej naklejki :)
Wersja do druku
Hmm, to Audi Coupe całkiem całkiem :) Nie wiesz przypadkiem co to ma tam pod maską?? Bo jeśli to S2 no to całkiem fajna mieszanka, no może bez tej naklejki :)
niestety nie wiem bo zajechalismy na koncówke jak juz sie zbierali do wyjazdu :neutral:Cytat:
Zamieszczone przez Wck
Pred godziną oglądałem drzewka w sklepie ogrodniczym.
Patrze a za płotem stoi najnowsze Bmw 7 na :sad: niemieckich rejestracjach :sad: :grin: :!: :!: :!:
Jag S-Type, Lexus RX, MB E, BMW 7 (na nie tutejszych blachach), BMW X5, starsze BMW M3. Jak coś sobie przypomne to dopiszę :)
no prosze lexus sc, bardzo fajne auto
w polsce widzialem tylko raz, ale w poznaniu
za to mialem w nim okazje siedziec jak bylem w usa :wink:
u mnie na ulicy staje i niestety nie zgodze sie z niejakim J.C. ze jest beznadziejny...Podoba mi sie nawet z zamknietym dachem...Uwazam ze to bardzo fajny samochod,chociaz za lagodny ma design...A co do upolowanych wozow to ostatnio Porsche Carrera 997 na pobliskim skrzyzowaniu...Nie wywoluje we mnie zadnych emocji,chociaz da sie ten samochod zauwazyc i wyroznia sie ale tylko dzieki zoltej barwie...Cytat:
Zamieszczone przez dydzi
Ja wczoraj widziałem: Chrystler Srebing, Jeep Grand Cherocke, Porshe 911 turbo.
ja w swoim mieście widziałem tak: Lamborghini Gallardo, Bugatti Vayron, Astona Martina DB7, Bentleya Continentala, Ferrari F430 spider, Mercedesa SLR, Chevroleta Corvette, BMW M6,M5 serii I, V, III, VII.I wiele wiele innych.......
hehe, i komy ty próbujesz wciskać taki kit? :???:
Veyrona widziałeś, jasne, a ja mam w garażu F-16, to auto chyba nawet nie jest jeszcze produkowane :mad: :ogh:
No właśnie :mryellow: :mryellow: :mryellow: :mryellow: :mryellow:Cytat:
Zamieszczone przez Aston Martin Lagonda