Dziś widziałem Infiniti FX35 ale nie an polskich blachach i jeszcze Lexusa GS300 jakiś starszy model i Honde Pilot
Wersja do druku
Dziś widziałem Infiniti FX35 ale nie an polskich blachach i jeszcze Lexusa GS300 jakiś starszy model i Honde Pilot
Gdynia:
Toureg ,wspaniałe auto
BMW Z4 ,rewelacyjne auto
Edit: Jeszcze Audi A6 ,fajne ,ale wolę i tak BMW 5 :)
jak ja zazdroszcze Niemcom ,heh
ja tez im zazdroszcze. robia jedne z najlepszych samochodow swiata, a w polsce to robia pare VW i silniki :sad: :sad:
Tylko pozazdrościć im tych BMW ,Audi ,Mercedesów ,Porsche ,VW ,Oplów na drogach... w stosunku do ich zarobków i faktu ,że są obywatelami kraju ,który ma tak wysoką produkcje i jakość w przemyśle samochodowym ceny każdego typu leasingiu / kredytu są tak atrakcyjne ,że Niemcy zmieniają samochody jak skarpetki w porówanniu do polaków ... i to jakie samochody ,heh tak jak napisałeś jeden z najlepszych na świecie !Cytat:
Zamieszczone przez Constantine
gdyby nie to ze patsze sie za kazdym uterenowionym samochodem to niezauwazylbym bordowego, starego(ale nie najstarszego) Range Rover'a.
Poza tym dzisiaj widzialem tylko Renault Safrane.
Dzisiaj:
-Jag taki jak w TG Stig sie nim utopil(ten bialy)
-El Camino zdaje sie(z napisem Liberator na boku byl w TVN Turbo)
-Megane CC
-206 CC
-307 CC
-H2 zolte
-Ford F150 jakis stary na oko okolo 10lat wstecz
-Chevy Starcraft(???tak mial na boku napisane) duzy bialy van amerykanski...
dzisiaj znowu widziałem starą biała Beemke 6 Ale inny egzemplaż tym razem zadbaną :grin: A z ciekawych ( czytaj żadko widywanych przezzemnie ) to Dodge RAM 1500 na Chorzowskich blachach
Dorzuce coś "plebejskiego" Merca ML i S oraz VW Touareg
Wczoraj wieczorem wracałem z poznania i widziałem sporo fajnych autek m. in. Porshe Cayenne, ze 6 razy Jeepa Grand Cherocke, kilka Beemek przetuningowanych, Hummera H2, nowego focusa :smile: i kilka citroenów: C4 i C2. Najbardziej podobał mi się Chevy Escalade akurat wracałem w nocy i niewidziałem rejetracji - a szkoda.
Dzisiaj widziałem czerwoniutke BMW M5 E39 na deutcheblachach, GMC Yukon, Jeep'a Wranglera, nowe A8