a ja mu wierze, oprócz Thesis wszytkie wyzej wymienione jezdza po Rzeszowie :???:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
jak bylem na rowerku widzialem nowego Grand Cherokee, troche inne swiatla i tyle, ale fajny
Wersja do druku
a ja mu wierze, oprócz Thesis wszytkie wyzej wymienione jezdza po Rzeszowie :???:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
jak bylem na rowerku widzialem nowego Grand Cherokee, troche inne swiatla i tyle, ale fajny
Mi też się wydaje, że mówi prawde. Bo sam widziałem wszystkie w/w.
Dzisiaj także widziałem Jaguara XK :!: :cool:
Dlaczego nie wierzyć???Cytat:
Zamieszczone przez Davis
Ja widziałem w Gdańsku (i nie tylko) wszystko z wymienionych prócz 350Z i Thesis.
Dziś pod czas wypadu na Mazury na mało uczęszczanej drodze widziałem Jaga XJ40 :)
:lol: :lol: :lol: Człowieku, to gdzie Ty mieszkasz?? Ja taki zestaw mogę wymienić raz na dwa dni, bo pełno tego wszystkiego jeździ...Cytat:
Zamieszczone przez PredatoR
Niekumam tej wypowiedzie samochody które pogrubiłem widuje czesto lub wiec ich nawet niewymieniam :damn:Cytat:
Zamieszczone przez Davis
No moze za bardzo wyskoczylem rzeczywiscie, no ale jakos tak dziwnie... naprawde widziales 350Z, Cayenne'a, czy 911 ?| Moze tylko w Opolu jest taka wiocha.. :lol: :wink:
No widzisz, stolica polskiej piosenki a taka wieś :P ;) U mnie jeździ jedna 350Z, Cayenne'ów chyba z 4 albo 5, 911 też jeździ, ale koleś chyba rzadko z garażu wystawia :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Davis
Zluzujcie. To ze u was w miescie nie jezdzi Cayenne, to nie znaczy ze takich aut nie ma w Polsce.
W Opolu niebyłem Ale na Blachach opolskich widziałem Cayenne TurboCytat:
Zamieszczone przez Davis
( stało na osiedlu pod biedronką ) z pełnym pakietem off-road. Wiec u was też jest cayenne :wink: A tak przy okazji w Opolu jest salon Porsche