Cytat:
Zamieszczone przez brzuchi
To chyba były spinery :???:
P.S. Łącz posty :wink:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez brzuchi
To chyba były spinery :???:
P.S. Łącz posty :wink:
Wczoraj wypatrzyłem granatowego Jaga X-type 3,0 z tablicami "nowożeńcy" ;) tylko szkoda mi tego samochodu bo koles nie mial szacunku do samochodu - niemiłosiernie trzaskal drzwiami :|
Wczorajszy wypad do Sopotu zaowocował takimi fotami. Mustang bardzo mi się spodobał. Fajne auto, stylowe, mocarne. ML jest jakiś nijaki. Stra eSa jest si. No i dwa oldtimery. Ten ciemniejszy to Buick Riviera (totalny) a drugi do Cadillac Coupe de Ville.
Niedawno widziałem Smarta Fourfora, Chevroleta Corvette, Porshe 911 Carrera, Mazde RX-8, VW new bettle, Mercedesa C i E, Mini Cooper One, Chrysler 300C i 300M, BMW X3, Audi TT
właśnie wracam z poznania i widiałem: Nissana Murano, BMW M5, Porshe 911 s, Ford'a Mustang'a, Infiniti fx45 oraz Lexusa gx470.
a ja pare latek temu widzialem Mitsubishi Lancer Evo(chyba)6, takie białe, było to auto treningowe Tomasza Kuchara, na Rajd Estonii, i jeszcze zagladalem do takiej śmiesznej przyczepy w której Była najprawdziwsza Toyota Corolla WrC
Co do aut rajdowych to w Krakowie można często takie zobaczyć. Chyba na trzy dni przed Rajdem Polski widziałem Imprezę Maćka Oleksowicza na lawecie. Miała już szutrowe nastawy...
a ja dziś widziałem nową BMW 7 (face lifting) :wink: i Ferrari 456 GTA :cool:
mialem jechac na Rajd Polski, ale zabrakło funduszy, dzisiaj widziałem Trabanta Pickup
Przed chwilą jechałem na rowerze i zobaczyłem w ciągu 30 minut aż 3 nowee Passaty!
Oraz Mitsubishi Eclipse takiego jak na zdjęciu:
eclipse_