Ja widziałem dzisiaj Toyotę Matrix. W zasadzie nic specjalnego, tyle że nie wiedziałem że w ogóle cos takiego istnieje...
Wersja do druku
Ja widziałem dzisiaj Toyotę Matrix. W zasadzie nic specjalnego, tyle że nie wiedziałem że w ogóle cos takiego istnieje...
Napatoczył się mnie dziś Navigator i czarna limo Lincoln Town Car.
Jechałem dzisiaj pierwszy raz Smartem Roadster Coupe kolegi mojego ojca... Całkiem pozytywne wrażenia :wink:
Ponadto widziałem dzisiej rano Audi A8 W12 a przed chwilą Mercedesa SL 55 AMG :mryellow:
w czoraj na getcie widziałem 996 TURBO czarne i muwiąc szczerze nie zrobiło na mnie wrażenia. Normalnie niepisze o mercach bmw audi i całej reszcie którą można spodkać na naszych drogach ( chyba że jest żadki model lub widze pierwszy raz ) ale dzisiaj zrobie wyjątek ponieważ rano widziałem dwie
55 AMG w przeciągu ( dosłownie ) minuty a dokładnie S'ke i SL'ke.
Mamy szczęście dzisiaj co :wink:Cytat:
Zamieszczone przez kok
zależy kto co lubi :razz:Cytat:
Zamieszczone przez AutoDoktor
a ja dzisiaj widziałem całą mase ciekawych aut:
BMW 5 po tuningu AC Schinitzer, chyba moze to była M5 a moze zwykla 5 bo biała obydwa znaczki :cool:
oraz wypadek, znaczy sie juz po wypadku Fiata Uno(coś w rodzaju "lewoskrętu), auto do kasacji, a na poczatku wygladalo to na zwykla kolizje...
A ja dziś widziałęm Cayenne Turbo i nową Carrere :wink:
czy to audi było na polskich blachach?? Pytam bo to mój ulubiony samochód, którego jeszcze w polsce poza salonem nie widziałem niestety.Cytat:
Zamieszczone przez AutoDoktor
Niestety widziałem go z boku :damn: