-
Auta które widziałeś
Mam pomysł spark napisał ""najlepsza bryka w mieście""
Napiszcie jakie dobre auta są w waszych miastach oczywiście prosze chłopaków z Łodzi i (innych) o w pisanie njlepszych z najlepszych bo to durze miasto i jest wiele tego w takich miastach dużych.
-
U mnie jak pisałem Jag S-type.
-
-
Hmmm... Alfa GTV... z czasem jak cos przypomnę to dopiszę ;)
-
hmmmm, ja może sieogranicze do dzielnicy, bo w całej Wwie to sporo by sietego uzbierało :wink:
więc tak:
1. RR Silver ghost(chyba;)
2. Porsche Cayenne Turbo
3. Jakieś S-ki i 7-ki :twisted:
4. Kilka samochodów z forum.streetracing.pl :twisted:
-
hmm no troche bedzie....
Volvo S80 Full opcja (nim jezdzilem)
Volvo XC bodajze (jeep)
Porsche Cayenne
Pare nowiuskich Merców
New Beatle u mnie na osiedlu... tyle pamietam. Ale fajnych autek jest pelno i troche ten topic bezsensowny
-
u mnie to nie wiem jaki najlepszy ale wiem jaki najfajniejszy - citroen z lat 30. czarny :D
-
Temat - rzeka. Ja opiszę tylko CZĘŚĆ floty samochodowej tyskiego bioenergoterapeuty. A więć: na dłuższe trasy ma Mercedesa S600 L (oczywiście nowym model), do przejażdżek na lato ma DWA Porsche Carrera 4S Cabrio (jeden czarny a drugi srebrny, oczywiście nowe modele), gdy jedzie na wieś wsiada w Jeepa Cherokee (oczywiście też nowy model). To dokładnie połowa jego floty. Drugiej nie będę wymieniał gdyż są to dość powszechne auta.
-
no a u mnie w gdansku wszystkiego po trochu sa porszaki sa jaguary sa vipery sa rolls roysy sa merce sa bmki sa tez kluby tuningowe hondy
www.honda.gda.pl :P
jednym slowem jest wszytko co jest szybkie, piekne, rzadkie i pali gume :wink:
-
kilka z tegu klubu widzialem :D