u mnie jest kilka mercy, nowy range rover V8, kilka lexsusow no i czasem pod salonem Toyoty parkuje murcielago choc nie na polskich blachach
Wersja do druku
u mnie jest kilka mercy, nowy range rover V8, kilka lexsusow no i czasem pod salonem Toyoty parkuje murcielago choc nie na polskich blachach
ja sie chcialem spytac o najgorszy ale doszedlem do wniosku ze kaszlaki są w kazdym miescie :)
kaszlaki sa wszedzie i wszedzie po drodze zostawiaja swoje kawalki (sypia sie :lol: ) ale juz niedlugo to potrwa gdyz produkcja kaszlakow zamknieta a ile taki maluch moze wytrzymac ... zbyt wiele chyba nie
wiec za dobrych kilka lat bedzie ich znacznie mniej ... moze dzieki temu spadnie ilosc smierci przez wypadki :lol:
Jesteś w błędzie. Dostęp do części będzie jeszcze ładnych pare lat.Cytat:
Zamieszczone przez sly_85
Może Konin to za małe miasto, aby spotkać takie choćby auta jakie wymieniliście, ale są inne np. Porsche 944 i BMW 850i
BMW 8 była u mnie jeszcze w tamtym roku. W tym nie widziałem jeszcze, może gościu sprzedał :?:
Absolutnie popierwam... sly... zdziwisz się ile jeszcze takie auta potrafią wytrzymać ;)Cytat:
Zamieszczone przez Krzysztof Cieślak
t.m.
Jak to Markus powiedzial: Temat - Rzeka, ale dorzuce pare fur z mojego miasta które pamiętam:
:arrow: kilka nowych BMW 7
:arrow: kilka Jaguarów S-Type, XJ i XKR 8)
:arrow: Mitshibishi Lancer Evo VII i VIII (kombi)
:arrow: Subaru Impreza
:arrow: Mercedes S600
:arrow: Chrysler 300M (czarne :lol: )
:arrow: Lexus SC430
:arrow: Hummer H2
:arrow: Porsche Boxster, Cayenna (po tuningu optymalnym i pewnie mechanicznym 8) 911 Carrera 4S...
:arrow: i wiele wiele innych - temat rzeka jak juz to wyżej napisałem.
U mnie jeżdżą.
s klasa nowa i stara
jaguar s-type nowy ful
land cruiser nowy
e klasa nowa ful
s klasa stara 95'
bmw 7 stara 89'
nowy land rover
Patrząc po waszych opisach to niezłe fury jeżdża po polsce i mówią że to biedny kraj ale większość jest biednych niż bogatych.
Z tego co wiem to jeden Maybach jest w polsce.
jeden jest. Ciekawe, jak swego czasu( 2 lata temu) przeprowadzałem wywiad z prezesem Kowalskim(szef Zasada auto group) to mówił, ze zamówione są 3. ciekawe, co z nimi się stało :roll:Cytat:
Zamieszczone przez reanimator