Predator ,nie bądź żałosny z tym Bugatti :roll: Poza tym ,w jakim mieście mieszkasz ... bo śmiem przypuszczać ,że gdzieś na zachodzie ,hehe
Wersja do druku
Predator ,nie bądź żałosny z tym Bugatti :roll: Poza tym ,w jakim mieście mieszkasz ... bo śmiem przypuszczać ,że gdzieś na zachodzie ,hehe
Veyron - of course. Tylko powiedz, kto wykradł prototyp czy tam model testowy, bo do sprzedaży jeszacze nie wszedl przecież. Chyba, że jestem niedoinformowany. Ale coś mi kołacze, że dopiero pod konieć roku wrzucą na rynek tego Bugiego.
A mi coś kołacze, że PredatoR nie dorósł do wypowiadania się na forum :roll:
Wracając do tematu to dzisiaj poraz pierwszy widziałem w moim mieście CLS-a. Na żywo wygląda trochę lepiej niż na zdjęciach, ale mimo wszystko nie wiem co w nim takiego pięknego, jak niektórzy twierdzą :roll:
Szczerze wam powiem, ze Merce są przereklamowane... nie to co BMW ;)
Mogę zgodzić się z Gemini :susp:Cytat:
Zamieszczone przez Gemini
w piątek miałem okazje wsiąść do nowiuśkiego Lexa GS . Troche się z tatą wprosiliśmy ale i tak koleś z salonu toyoty w szczecinie dał sie namówić. Oczywiście w salonie stoi także ciemny SC430.
Popieram w 100%Cytat:
Zamieszczone przez Wck
A wracając do tematu to wczoraj na osiedlu widziałem Forda 20m XL w stanie idealnym ( jak chodzi o wygląd i wnętrze ) ale reszta chyba też była odrestaurowana
w Krakowie widzałem naprzykład :
Subaru Impreza STI
Audi Qattro
Mitsubishi Lancer EVO nawet nie jedno
Mercedes CLS
Jaguar XK
Audi S8
Chrysler Crossfire
Dodge Magnum (w komisie)
Land Rover Discovery 3
VW New Beetle
i możnaby jeszcze wyliczać i wyliczać
ooo wlasnie tego mi brakowalo w mojej wyliczance- jezdzi srebrny i zólty po RzeszowieCytat:
Zamieszczone przez Pastor
Wczoraj wypatszylem Subaru Legacy :mryellow:
A dziś naszą szkołę odwiedziła pani Krystyna Łybacka. Przyjechała Czerwoną Lancią Ypson. Nawet fajna to lancia tylko za mała jak na mój styl.