przed chwila pod moim oknem zaparkowalo Porsche Cayenne czarne ze srebrnymi listwami i relingami dachowymi. rejestracja: WW 5055N. W srodku koles w jasnym garniaku i jasnym krawacie i w jasnym....kapeluszu....
Wersja do druku
przed chwila pod moim oknem zaparkowalo Porsche Cayenne czarne ze srebrnymi listwami i relingami dachowymi. rejestracja: WW 5055N. W srodku koles w jasnym garniaku i jasnym krawacie i w jasnym....kapeluszu....
Zazdroszczę :!::!::!: :mryellow:Cytat:
Zamieszczone przez Wochu
Ja tez. Nie latwo jest spotkac np. lamborghini. :neutral:
Galardo, na wloskich blachach, widziałem w zeszlym roku w Gdansku :) Auto cudeńko :D a jak chodzi :cool:
Ano chodzi, chodzi :mryellow:
I wygląda - spójrz na mój avatar. :grin:
A to bylo Galardo Roadster :) i żółciutkie jak siusi niemowlaka ;) Byłem pod takim wrazeniem, ze przez kilka minut nie moznabylo sie ze mna skontaktowac ;)
Gemini NIema jeszcze Galardo Roadster.
A jak chodzi o wóżki to dzisiaj w gliwicach widziałem nową M klase i muwiąc szczeże nadal to auto niejest ciekawe choć ładniejsze niż poprzednik ( chyba dlatego że stary model mi sie już opaczył )
To sorry bardzo..może mi sie przywidzialo, ale to nie zmienia faktu ze wygląda zajebistycznie :)
Ja niedawno widziałem Infiniti FX :!::!::!: :cool:
...i Mercedesa SL 600 V12 i CLS, Toyote Prius i Nissana 350Z i Murano, Audi A8 4,2l Quattro i S6, Chryslera Crossfire i 300C Touring i Range Rovera.
O, dobrze ze mi o tym Infiniti przypomniałeś.
Co prawda zapisywałem sobie co tam było, ale jak widać są luki....
Jak wracałem przez niemcy zobaczyłem naprawdę ciekawą sytuację
ok. 7 ferrarek jedna po drugiej w odległości po 5 metrów mknęły po jednym pasie :shock: