Dziś widziałem czarne M3 E36 i czarne 3 cabrio E36 :)
Wersja do druku
Dziś widziałem czarne M3 E36 i czarne 3 cabrio E36 :)
a ja dzisiaj widziałem dwa Hummery:
H2 SUT(pick-up), pomaranczowy, dodatkowe lampy na dachu, jaskrawy pomaranczowy kolor i 22 calowe chromawane felgi, amerykanskie blachy
H2 zwyly, żólty, standard felgi, stał na parkingu strzezonym obok Deawoo Lanosa, wrazenie niesamowite...
Dziś facet w deszczu jechał czarną 645 Cabrio (oszołom czy co?). Widziałem też prawie zapomnianą BMW 8. Dłuższy czas nie pomykała żadna tutaj. No i ze 3 Rovery 75. Bardzo podoba mi się ich linia i styl. Very British. I mierny CL 500 (n-ty raz) w czerni ale nie robi na mnie wrażenia.
mojej kolezanki rodzice maja Rovera 75 kombi w kolorze wisniowym i musze powiedziec ze bardzo mi sie podoba...A co do BMW 8 to stoi taka jedna w komisie niedaleko mnie...Ostatnio obczilem tez pod blokiem Eclipse '02 Cabrio wisniowe i obok siebie stojace XC90 i Cayenne. Oba czarne...Wczoraj pod blokiem stanelo Audi A8 nowe na warszawskich blachach ale nie widzialem go wczesniej. No i BMW 5 Touring.Bardzo ladny woz...
Ja dziś widziałem BMW 6 i Chryslera 300C :mryellow:
Ja dzis spotkałem nowe Audi A8 oraz Nissana 350 z na niemieckich numerach.
No to facio ma naprawdę dużo forsy.Cytat:
Zamieszczone przez Robak
Własciciel hurtowni akoholi "MTC" ma jeszcze jaguara x type 3.0 i kilka innych nieliczac ww pojazdów :mryellow:
Cytat:
Zamieszczone przez rubk
Tak Maybacha ma właściciel pewnej dużej firmy produkującej napoje (kolor zielony) - fajnie wygląda
Cały czas się kręci koło mnie więc może niedługo fotki uda mi się zrobić to umieszczę. :mryellow: :mryellow: :mryellow:Cytat:
Zamieszczone przez mk133