nie to nie jest zaden Roy, to jest czerwony Polonez Caro z przyspawanym i wyszpachlowanym tyłem , np. w stylu Toyoty Hilux, bez zadnych burt
Wersja do druku
nie to nie jest zaden Roy, to jest czerwony Polonez Caro z przyspawanym i wyszpachlowanym tyłem , np. w stylu Toyoty Hilux, bez zadnych burt
Co wy gadacie ? To jest zwykły truck z drzwiami, tak jak były trucki z paką z tyłu tak to jest to samo tylko że na dłuższej ramie !! Miały silniki 1.6 i diesla od Citroena i nawet (uwaga) wspomaganie :D Jeżdziłem w robocie takim i takim i jeszcze innym. Rzadkość normalnie, gnijące guwno które nadawało się na złom zaraz po opuszczeniu bram fabryki
dzisiaj widziałem ( wiem że troche nie na temat ale też jeździ po drodach :wink: ) czarnego kenworth T600 :smile:
a wiecie co to jest Polonez Analog?
to właśnie jest próba przerobienia zwykłego Caro na takie właśnie auto:
http://pykpyrykpyk.fm.interia.pl/an1.jpg
tyle że byl czerwony srebrny i mial nizsze zawieszenie i nie miał rury na kangury
widze czesto takie polonezy w kilku kolorach wiec chyba to nie jest przeróbka poltka ( bankowo FSO badało taki prototyp w połowie lat 90-tych )
Czytałem kiedyś o tym. Stosować mieli w układzie napędowym coś z subaru, tylko już nie pamiętam co. Musiałbym odkopać artykuł o nim.
jest na www.auta-prl.prv.pl ->prototypy->osoboweCytat:
Zamieszczone przez BABELEC
Hahahah widzisz często takie polonezy Analogi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zastanow sie co ty mowisz taki woz jest prawie ze niespotykalny :sad: . Dla wyjasnienia niektorych bzdur podsylam link http://www.fso.analog.prv.pl/ :mryellow:Cytat:
Zamieszczone przez kok
mi nie chodzi ze to byla wersja oryginalna Polonez Analog, chodzi o to ze widzialem podobnego Poloneza Caro z doklejonym, wlasciwie dospawanym tylem w stylu Analoga.
wiem co pisze i dopisuje sie do poniższej wypowiedzi:Cytat:
Zamieszczone przez Goguś
widuje czerwonego i białego a czesto tzn razna kilka tygodni ( jak na samoróbke nie z katowic to moim zdaniem często )Cytat:
Zamieszczone przez Mercedesw123
A za gafe sorry :oops:
tył jest zrobiony z blachy falistej ( qrwa nieumie sobie przypomnieć jej poprawnej nazwy :mad: ) w obu przypadkach które widuje. A w Analogu jest stylizowany na Piuck up'a :oops: