To chyba efekt złomnika, bo wczoraj kręcił beke
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
To chyba efekt złomnika, bo wczoraj kręcił beke
U pertyna pod rozwaloną Xceed ma testach też po nim jechali.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
SCF to niestety bardzo dziwny człowiek, który zdaje się być oderwany od rzeczywistości (i "śmieszny" w nieśmieszny sposób). Podziwiam fanów tego vlogera.
A co do Pertyna - jesteśmy na tym samym wyjeździe i droga, na której doszło do tego zdarzenia jest naprawdę hardkorowa. Do tego lokalesi, w tym właśnie motocykliści wycinają tam szalone akcje.
Południowy styl jazdy. Pewnie ścinają zakręty jak się da
No wg opisu Pertyna taki był właśnie powód tego co się stało ;/
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...95&oe=5E36769B
A co do SCF to im więcej osób mu napiszę prawdę tym bardziej się napusza... Z początku go oglądałem teraz mi się rzuciło w oczy klikbajtowy tytuł i powiadomienie na FB bo kiedyś lajka dałem i tak zostało ale po tym co odwalił dziś i kilka dni temu to wszystko odlajkowałem... Coraz gorzej z nim coś ewidentnie siedzi mu na umyśle.
P.S Ale u Pertyna to jeszcze było drugie dno tego zdarzenia... Rejestracja z Sosnowca ;)
Ale mi się ten xceed podoba, muszę się tym przejechać koniecznie
Gdzie jest jakieś info o tej przygodzie Pertyna?
Tak btw. obejrzałem dzisiaj film Pertyna o Stelvio Quadrifoglio... myślałem, że zasnę. Ten facet zawsze tak zanudza?
Praktycznie zawsze tak zanudza, ale mimo wszystko ma więcej wiedzy merytoryki i feelingu od SCF... :D
@Zychu Wejdź sobie na https://www.facebook.com/PertynMaciejPertynski/i tu są dwa posty z przed wczoraj i z wczoraj.
Seth jeździ nim już trzeci dzień na tym wyjeździe i jest zachwycony. Zapowiada się kapitalny wóz.
Pertyna nie da się oglądać bez tempa 1,75 na YT. Wtedy co prawda wygląda jak dobrze nakoksowany koleś, ale przynajmniej da się coś wyciągnąć z tej 30 minutowej epopei.
Przede wszystkim ma ogromną wiedzę techniczną i świetne wykształcenie. SCF raczej nie posiada takich cech.
No bezdyskusyjnie :D Ja tam oglądam pertyna normalnie a w zasadzie słucham, jako podcast było by genialne na spotify :D