Mnie cały czas kusi ten obiektyw. Musisz dać się pobawić przez chwilę, choć na Sonym to i tak inny efekt :D
Wersja do druku
Mnie cały czas kusi ten obiektyw. Musisz dać się pobawić przez chwilę, choć na Sonym to i tak inny efekt :D
W weekend będę sprawdzał. Wczoraj jak się nim bawiłem to był w deche. Jedyna wada to, że skubaniec jest ciężki. Waży więcej niż body [emoji1787][emoji23][emoji28]
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
To cza gripa dokupic 😀
Widziałem dziś coś dziwnego. Nissan Xtrail na żółtych, retro blachach. Poczułem się staro. A potem zacząłem myśleć. Jak ten jegomość z wąsem i w kapeluszu to zrobił. Skoro na żółte blachy auto musi mieć 25 lat, a xtraila robili od 2001?
Egzemplarz z tzw. "kolekcji". Jak masz auto zabytkowe, to możesz mieć kolekcję (min. 3 pojazdy), z czego pozostałe mogą być niemal współczesne, jak dobrze żyjesz z konserwatorem i Ci to klepnie. Takie absurdy w przepisach. Inna ewentualność to prywatne muzeum i eksponat muzealny :D wtedy kryterium wieku też bywa pomijane. W Internecie można znaleźć zdjęcia cayenne i touarega na złotych tablicach.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Widzę dalej wiele osób nie wie jednej rzeczy. Żółte blachy nie muszą oznaczać samochodu zabytkowego. Wystarczy że masz "kolekcję muzealną) i możesz zarejestrować każdy możliwy pojazd na żółtych. Ostatnio gdzieś mi przez oczy przeleciała Laguna II na żółtych xD
Przyznaję tego triku z kolekcją nie znałem ;)
eee że co? też o tym nie wiedziałem, przecież to odbiera cały sens żółtym blachą.
Polecam na fejsie grupę "spotted zabyDki". Tam to są okazy, np. octavia, ceed, passerati b5, b6, audi a3, a2, fabia 2, lahuna 3 itd.
A ten xtrail to na pewno ta sztuka:
https://scontent.fwaw8-1.fna.fbcdn.n...70&oe=5E234B0A
Użytkowanie samochodu z żółtymi tablicami nie wiąże się z jakimiś obostrzeniami? np: kiedy chcemy sprzedać pojazd za granicę?