Kuźwa Agent z tą ceną paliwa to żeś już wszystko przebił.
Ręce opadają
Tapatalk @ Galaxy S9
Wersja do druku
Kuźwa Agent z tą ceną paliwa to żeś już wszystko przebił.
Ręce opadają
Tapatalk @ Galaxy S9
Najlepszy argument przeciwko demokracji, to krótka rozmowa z potencjalnym wyborcą...
Trzeba pana z wąsikiem i wszystko byłoby jak w zegarku!
Jeśli myślisz, że ludzie o bardziej lewych poglądach biorą wiedzę z TVN i Wyborczej, i mieszkają tylko w "warszafce", to uprawiasz samozaoranie.
A 500+ idzie głównie w chińską elektronikę kupowaną w niemieckich marketach, drogie zwierzaki i stare BMW. To dobry pomysł, gdyby był jakkolwiek kontrolowany i przysługiwał tylko biedniejszum. Obecnie to głównie PR.
Za "kanclerza Tuska" (nazwiska pisze się z wielkiej litery, wykształciuchu) były dwie powodzie i kryzys, a mimo to był wzrost i były inwestycje, z których profity biorą ci, którzy potrafią tylko latać na weekendy do domu i świecić uśmiechami w kościołach :) gardzę PO niewiele słabiej niż PiSem, ale wtedy stać mnie było na leki - teraz nie.
Wciąż lepiej niż tłumaczenie wyborcom co to prawdziwa Polska rodzina, kiedy samemu nie ma się żadnej, a ta po rodzeństwie jest patologią.
Ale dosyć dyskusji, przekonasz się jak chleb będzie po 10 PLN, a wypłata spadnie do 2k.
Daboo nie pilnuje, więc sami róbmy porządek. ;)
Seth. To nie dziala tak ze zaczynasz kopac od razu. Liczba formalnosci przekracza ludzkie pojecie. W pyrlandii 3 lata przygotowuja sie pod budowe linii tramwajowej i jeszcze nawet lopaty nie wbili a tu w dwa lata zrobili bardzo duzo. Dla mnie pomysl na plus bo po co pytac naszych "braci" o mozliwosc przeplyniecia.
CPK to tez bardzo dobry pomysl. Geograficznie ma bardzo duze uzasadnienie.
- - - Aktualizacja - - - -
Widze ze wybiorcza weszla mocno. Mam znajomego ktory to namietnie czyta i tez pitoli te same glupoty. Dobry czlowiek ale z domu wyniosl ta tradycje i niestety ratunku dla niego nie widac.
Skoro 500+ to taki zly pomysl to dlaczego wszyscy zwolennicy przeciwnikow tego programu z niego korzystaja? Skoro to takie zlo to nie powinni sie przyczyniac do okradania panstwa. Korzystaja z tego rozdawnictwa i to wspieraja. Hipokryzja totalna jak nasza pozal sie boze opozycja.
Jakiego okradania państwa skoro 500+ idzie tak naprawdę z naszych pieniędzy? Już wole brać co moje niż puszczac bokiem 500.
Fakt, że na wyborczej często piszą nieźle kocopaly. No, ale prawicowe media są jeszcze gorsze
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Ja się z nimi nie identyfikuję. Póki co żadna partia polityczną do mnie nie trafia i na wyborach miałem ciężko.
500+ powinno mieć surowe wymagania jak Kosiniakowe, żeby naprawdę to pomagało ludziom. A tak jak teraz to jest kupowanie wyborców, ot co.
Fakt, że PiS można uznać za jedyną partie, która spełniła swoją obietnicę wyborcza odnośnie socjalu.
Wracając do opozycji. Oni potrzebują młodych polityków, żeby coś mogli zrobić. Że Schetyna i reszta dziadów na czele to mogą sobie pomarzyć.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Dopóki Schetyna, który, cytując Andrzeja Rysuje, posiada "charyzmę doniczki na fiskusa", nie odejdzie z Polityki, nic się w tym bajzlu nie zmieni. Jedyną nadzieją jest świeża krew i dywersyfikacja, dlatego ostatnie wybory są dobrą zmianą.
Przypomnieć, kto był totalną opozycją i wetował prawie wszystkie zmiany w dawniejszych czasach? Tak do wiosny '10. Wszyscy są siebie warci, dlatego czas na zmiany.