Bagaznika dla 4 osob tam nie ma.
Wersja do druku
Bagaznika dla 4 osob tam nie ma.
Jechać bez celu pickupem w dieslu? Ty to masz dziwne kryteria :D [emoji14]
SQ7 nie do dostania w tym budżecie. Chyba że z przebiegiem 250 tys. km, a i to nie wiadomo.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Jeśli nie spakuje się do Q7 to faktycznie musi szukać pòłciężaròwki... z ceną faktycznie może być lekki problem, ale jest napisane "powiedzmy" więc pewnie budżet da się naciąć, a za ok 260-280 tyś zł można już kupić coś sensownego.
Ale w q7 bagaznik jest maly. Kompaktowe kombi ma wiekszy.
Poza budżetem, poza tym czy to jest autem z charakterem?
Tak, to szybki suv ale żeby wstać z kanapy i spojrzeć na niego ?
Q7 zwykle od brokera do wyjęcia jest na styk, ale to kolejne nudne auto do kolekcji... mam jakaś chandrę, bo jakoś e39 tez nudnawe lekko się robi.
Pickupem z dieslem z napisem Raptor to ja chętnie pojadę bez celu, najlepiej skrótem i nie po asfalcie.
Jak może być Ranger to czemu nie... RAM?;
Tapatalk @ Huawei P30
Vonski: bo budzet :)
Rozumiem, mnie SQ7 kręci i ilekroć mam okazję się przejechać to z niej korzystam. Oczywiście są bardziej charakterne samochody, ale ten łączy w sobie ogromne wnętrze ze świetnymi osiągami i właściwościami jezdnymi. W kwestii bagażnika nie będę dyskutował, mnie zawsze wydawał się ogromny, a szybki rzut oka na wymiary tylko to potwierdźa.
Sq7 jest szybkie i ogólnie fajne ale... nudne. I strasznie oklepane. Co 3 q7 w Warszawie to sq7. Do zabawy mam e36.
A moze toyota highlander?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk