Ani to ani to ;)
Niewiele więcej zapłacisz za Japończyka, spójrz na Panasonic Etherea z technologią Nanoe+ (technologia oczyszczania powietrza).
Wersja do druku
Badzo dziękuję Wam za opinię, szczególnie Driv3r za wspomnienie o tym panasonicu! Będę rozmawiał z montującymi jak u nich z ceną Panasonica względem Samsunga bo oba mogą zamontować.
Terminy jak miesiąc temu były tygodniowe to teraz jest miesięczny na finalny montaż (odprowadzenie wody już miałem wykonane wcześńiej)..
A'propos tematów domowych, ma ktoś może pojęcie o napędach bram przesuwnych? Muszę w końcu coś kupić, ale tego jest za dużo na allegro i nie wiem na co zwracać uwagę, jaką firmę etc.
Kup se Wiśniowskiego to będziesz mieć przynajmniej spokój z serwisem.
Tapatalk @ Huawei P30
Mam pytanie totalnie odbiegające od motoryzacji. Chcę kupić laptopa bez systemu, bo dopłata to jakieś chore 750,00 zł - jak już mam taki sprzęt to co wtedy?
Laptop nie ma napędu optycznego - muszę kupić windowsa na USB czy jakąś kopię cyfrową? Jeśli cyfrową to jak ją odpalić na tym laptopie??
Sa dwie opcje.
1. Kupujesz ze sklepu oryginalny klucz do win 10 i instalujesz z USB - Windows ma narzedzie do tworzenia pena startowego. Wkladasz do USB czystego lapka i instalujesz.
2. Kupujesz naklejke COA - instalator pobierasz ze strony windy i podajesz klucz z naklejki.
Instalowalem w ciagu ostatnich dwoch lat win10 z naklejki za 99zl i do dzisiaj nie ma zadnego problemu.
Przy opcji pierwszej kupuje klucz, a dostaję co? Instalator i zgrywam go na swój pen drive?
W kazdej opcji pobierasz ten sam instalator ze strony Windowsa.
Roznica polega na tym skad masz klucz.
Kup sobie japko :p
Kupuje kolejne 4 kółka, kto pomoże wybrać?