Możecie polecić jakiś dobry w miarę nowy (2020r, 2021r) serial na Netflixie albo HBO GO?
Wersja do druku
Możecie polecić jakiś dobry w miarę nowy (2020r, 2021r) serial na Netflixie albo HBO GO?
Dlaczego nie?😀 poważnie pytam, ostatnio jest jakaś tendencja do krytyki spędzania czasu z netflixem, a dla mnie ta godzinka wieczorem, dwa-trzy razy w tygodniu, kiedy syn pójdzie spać, zrobię 10km na airbiku i wezmę prysznic jest po prostu odprężająca.
Zapodał sobie grand tour na amazon ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czekam na trzeci sezon F1 na Netflixie (ale na to ma czas tylko kiedy żona musi wieczorem popracować).
Ja się wkręciłem w Dorohedoro. Ależ to jest porypane. Ale nie sądzę żeby o tego typu rozrywkę Ci chodziło :)
Tak szczerze to sam bym spróbował, ale nie są to klimaty mojej żony 😀
Moja to wciąga jak szalona wszystkie true-crime ;b
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi się Król podobał, ale to Cyfra a nie Netflix.
Jedyny polski serial od lat, o którym mogę szczerze powiedzieć, że jest dobry.
Tapatalk @ Huawei P30
Ja byłem Królem ogromnie rozczarowany, bo wcześniej zdążyłem być na sztuce Król w Teatrze Polskim w Warszawie, która była świetna. Nawet nie oglądnąlem wszystkich odcinków do końca. Spytacie, gdzie film, gdzie teatr? Dwa różne światy. Prawda, ale już nie potrafiłem nie porównywać kreacji aktorskich stworzonych w teatrze i serialu, a te serialowe niestety wypadły w wielu przypadkach blado w stosunku do tego, co można było zobaczyć na deskach teatru.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka