a dziękuję.
ja też się tego nie spodziewałem :)
a jest tak genialny ten motocykl że jak się*trafi chętny to mogę zrobić cesje leasingu na Guzzi :p
Wersja do druku
a dziękuję.
ja też się tego nie spodziewałem :)
a jest tak genialny ten motocykl że jak się*trafi chętny to mogę zrobić cesje leasingu na Guzzi :p
Jeździłem już chyba z 30'stoma różnymi samochodami z 1.5 TSI w tym dobra połowa z DSG - żaden nie miał problemu z kangurowaniem. Temat ponoć istnieje, ale ja się nie spotkałem. Sam przymierzałem się do Leona ST z tym silnikiem - ale powiem szczerze, że dużo lepiej jeździło mi się Ceedem SW 1.5 T-GDI + automat i uważam ten samochód za lepszy. Nawiasem mówiąc, wolałbym mieć kangurujace 1.5 TSI od normalnego 1.2 PT. Jeździłem tym, bo mi się nowy 3008 mega podobał, ale ten silnik to totalna padaka, a diesle poza zasięgiem finansowym. Sam samochód IMO ekstra.
A nie jest tak, że 1.4 tsi 150 jest zupełnie pozbawiony zatem tej ewentualnej bolączki :?
Skoro nie jest Euro 6..to powinien być mniej problemowy. Takiego w niewygodnym manualu gdybym znalazł to nie miałbym ani żadnych kangurów ani mechatronik dsg-skrzyń do naprawy tylko mógłbym się skupić na jeźdżeniu a nie warsztatowaniu.
1.4 TSI z końca produkcji jest spoko - moim zdaniem lepszy i dynamiczniejszy od 1.5 TSI
Jest. I jak wyżej - jeździ lepiej, jest szybszy i mniej pali niż 1.5 TSICytat:
A nie jest tak, że 1.4 tsi 150 jest zupełnie pozbawiony zatem tej ewentualnej bolączk
Ekoterror stosowany.
Takie czasy. W nowych volvo generalnie nie wyłączysz systemu start-stop. Chyba tylko w trybie sportowym jest wyłączony, ale tak na życzenie w innych trybach nie wyłączysz. A żeby było trudniej tryby przełączać, to zlikwidowali pokrętło koło dźwigni zmiany biegów i trzeba się przeklikiwać przez menu.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
taaaak? a wiecie, ze w Cupra (marka SPORTOWA) Leon w wersji hybrydowej, zawsze silnik gaśnie przy ujęciu gazu? Nawet przy wyłączonym ESP, trybach max sportowych i skrzyni w trybie manualnym...
The WHAT???
Na pewno jest to bardzo zdrowe dla silnika.
Po ostrym zap***** uturbiony silnik se od razu gaśnie
Tapatalk @ Huawei P30