Są jakieś podcasty motoryzacyjne?
Jak już o Spotify mowa to czemu podcastów nie mogę poprzez rzucenie na inne urządzenie? Muzyka nie ma z tym problemu, a podcasty tak jakby przez apke są zablokowane
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Są jakieś podcasty motoryzacyjne?
Jak już o Spotify mowa to czemu podcastów nie mogę poprzez rzucenie na inne urządzenie? Muzyka nie ma z tym problemu, a podcasty tak jakby przez apke są zablokowane
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Hmm nigdy tego nie sprawdzałem. Zawsze słucham na pc lub w aucie. Szczegolnie rock i borys.
Abstrahując ktos oglada Lekko Stronniczych ?
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Haha SCF się odszczekał od a do z... ten typ serio ma lekko nie pokolei.
Abstrachując... jak tam u was pogoda bo ja dzisiaj nie wiem w którą stronę zmierza :D
Jeśli kiedykolwiek będziecie chcieli pooglądać japońskie wozy bez wyjeżdżania z UE - polecam kierunek Cypr :) Fantastyczna mieszanka europejskiej motoryzacji z typowym japońskim folklorem i wersjami japońskich fur, które występują głównie w Azji, a są bardzo trudne do spotkania w UE :D Ich rynek moto jest bardzo różnorodny :)
Ostatnio miałem przyjemność z Challenegerem r/t. Lepszy pojazd niż się może wydawać. Ślinić się do niego można bez końca.
http://s1.fotowrzut.pl/HWFR77JP8G/1.jpg
Dobra, w przyszłym tygodniu jazda Ceedem 1.4T, a za dwa tygodnie xceed 1.6T. Jestem bardzo ciekawy tego samochodu i silnika. Oba samochody będę miał ba jakieś 3-4 godziny więc coś tam sobie pojeżdżę.
O 1.6T to ci mogę wszystko powiedzieć ;)
Tapatalk @ Galaxy S9
Ja za 2-3 tyg. będę miał u siebie Ceed 1.4 T BL+ [emoji3]Kia podbija forum
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Materiał z pierwszych jazd już w tym, albo na początku przyszłego tygodnia - właśnie się pisze :)Cytat:
a za dwa tygodnie xceed 1.6T.