To kup taką bez baterii, starego typu :)
Wersja do druku
To kup taką bez baterii, starego typu :)
Nie pamiętam kiedy się ważyłem... najważniejsze żeby nie było brzuszka.
Ja nie mam wagi w domu xp
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
I mnie w końcu trafiło z wylogowaniem z forum przez www, tylko tapatalk został. Przez przeglądarkę nie da się zalogować.
Co do wagi ja od kilku lat mam polskiego (czyli chińskiego) Łucznika. Działa bez zarzutu.
Tapatalk @ Huawei P30
Ja na przeglądarce też nie mogę się zalogować. Podobnie został mi tylko Tapatalk. Co dziwne, to na maila przychodziły mi wiadomosci o nieudanej próbie zalogowania na konto, mimo że w danym momencie, czy nawet dniu (bo czasami odpuszczam) nie próbowałem się logować. Dziwne. To jakieś boty, które próbują się pod Nas podszyć i tym samym blokują dostęp?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Nie, forum się "zapętla" z requestem i to co my robimy zaczyna się powielać kilkukrotnie. Potencjalnie znalazłem doraźne rozwiązanie, zobaczymy czy coś to da - może po weekendzie uda się je wdrożyć
Ja od roku mam szklaną "smart" wagę Xiaomi - baterii jeszcze nie wymieniałem, "świrowania" też nie zauważyłem, a ze względu na wege eksperymenty ważymy się z żoną co najmniej 2 razy w tygodniu. Wcześniej miałem wspomnianego Beurer'a - baterię wymieniałem co 4 miesiące.
Też mam wagę Xiaomi i jestem z niej bardzo zadowolony - działa od dwóch lat bez żadnych zająknięć.
Doturlałem się do asfaltu i zaliczyłem małą przejażdżkę na moto 😁 16 stopni na plusie, a z rana była szklanka na drodze...
Wzialem Beurera bo bardzo przypadl mi do gustu wyglad i wyswietlacz robi robote.