To bym poprosił :)
Wersja do druku
Sam się sobie dziwię, ale mam podobny problem co kiedyś drajwer - muszę zmienić auto pod wózek. Do bagażnika Scenica włożyłem wózek i gondolę i już zero miejsca w bagażniku, nawet półka nie wraca do swojego położenia po zamknięciu klapy, tylko jest nieco podniesiona. Dodam jeszcze że musiałem wywalić z bagażnika koło zapasowe i wszystko inne. Jakbyśmy chcieli oprócz wózka zapakować jakieś torby czy walizki to nie ma już gdzie.
Jest jakieś bezproblemowe kombi z LPG do 15-20 tys zł? Ewentualnie van lub suv, ale nie wiem czy np. Pacyfica to nie będzie skarbonka bez dna. Może coś pokroju Avensisa lub Astry H?
Grand scenic?
Niby można, ale jak już zmieniać to na coś innego, bardziej C4 Grand Picasso. W Sceniku wkurza nas wada tego modelu czyli niedziałające czasami radio. W każdym jest ten sam problem.
berlingo ! :p
czekaj czekaj... czy ja teraz mam znaleźć Twoje posty i coś o kupowaniu wózka do samochodu a nie samochodu do wózka?
Jedno czy dwojka dzieciakow?
- - - Aktualizacja - - - -
Zalezy czego szukasz ale grand scenic a tym bardziej c4gp beda swietne.
Dla dwojki moge polecic mondka mk4 w trumnie - trudno sie tam nie zapakowac.
Pozostaje camper w takiej sytuacji bo busa zaladowac to raczej przy przeprowadzce tylko sie da.
My nie potrafimy sie pakowac - zawsze zabierane jest duzo za duzo gratow i nigdy na miejsce w mondku nie narzekalem.
To akurat prawda. Wiele lepiej niż mondeo kombi się nie da :)
Chyba ze s max albo galaxy.