Jakbyś Ufo sprzedawał to daj znać, bo moja siostra swoje skasowała tydzień temu...
Tapatalk @ Huawei P30
Wersja do druku
Jakbyś Ufo sprzedawał to daj znać, bo moja siostra swoje skasowała tydzień temu...
Tapatalk @ Huawei P30
niestety nie nadaje się do polecenia :/ i jeżeli gdzieś pójdzie to byle gdzie. Już był w raczej średnim stanie gdy go kupowałem a doszło do tego stuknięcie w korku na światłach gdy patrzyłem na telefon i nie zrobili mi przedniego pasa jak powinni w warsztacie. Szkoda mi go o tyle, że teraz jest zupełnie bezstresowy a dojedzie wszędzie i się nie zepsuje, niestety nie bardzo nadaje się do podpięcia haka na rowery i jest upierdliwie niski co mnie męczy nieustannie.
Jak kiedyś się do Forka XT przymierzałem to poniżej 18 nie chciał zejść, a jak zacząłem jeździć normalnie a nie jak emeryt to paliło mi to bliżej 25... ale ja wtedy byłem młody i miałem ciężką nogę. Teraz to jeżdżę już jak emeryt bardziej...
Dzięki, czyli pachniałbym stację benzynową zbyt mocno i chodził w czerwonym dresie orlenu.
Powyżej 16 tu na co dzień przy damskiej jeździe to już sporo :/ i mały zasięg a to znowu jakaś upierdliwość myślenia gdzie tankować za chwilę trzeba co by nie brakło.
Kurła ominęła mnie gunwoburza z lewakami, sziiit 😕
What the hell happened here...
Ale, ze jak?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Seth dobrze usunal bo nawet w smietniku nie ma.
Szitstorm alert by sie przydal.
Shitstorm? Wrzucam Wam zajawkę i idę po popcorn:
VW iD4 jest tańszy od Skody Enyaq ! To znaczy, że Skoda jest bardziej premium :p
Bo "wątek dostał covida" i trzeba było zastosować specjalna procedurą eliminacji potencjalnego zagrożenia. A tak serio, to bardzo dobrze. Internet już jest tak przepełniony plemienną walką polityczną, doszła teraz walka o podejście do walki z covidem. Fajnie wejść w miejsce, gdzie można pogadać na tematy nie związane z tym syfem, o samochodach, duperelach. Jak komuś trzeba większych doznań, naprawdę można potrollować, powyżywać się gdzie indziej. Dlatego też forum jest najlepszą formą komunikacji dla pewnych ludzi, ponieważ prezentuje najwyższy poziom kulturalny. Na FB już jest dużo gorzej, dużo więcej podjazdów personalnych, wycieczek osobistych i innego współczesnego ścieku.
Edit: Oczywiście, że Skoda jest bardziej premium. Przecież to nie ulega wątpliwości [emoji2]
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka