Co jadacie na wigilie? Szukam pomyslow :-)
Wersja do druku
Co jadacie na wigilie? Szukam pomyslow :-)
Sałatkę jarzynową. Wiadrami pochłaniam.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj niemile zdzwiko w Fordzie. Z cenami na leb upadli. Olej silnikowy, filtr paliwa, filtr powietrza, kabinowka z odgrzybieniem klimatyzacji i klocki tyl za jedyne 2 tysie.
Inflacja. Tak zapierdala, że mój GT wrócił do ceny sprzed 3 lat (:
Tapatalk @ Huawei P30
Nawzajem dla wszystkich!
W mondku chyba powoli dwumas sie konczy. Mozna brac LUK? Czy SACHS tylko? Ile mechanik za robocizne powinien wziac zeby mnie znow nie wydymali? Oczywiscie zrobie caly komplet.
- - - Aktualizacja - - - -
Objaw jest taki ze na mrozie teraz jak odpalilem to na wolnych obrotach lekko stuka (trzeba wyjsc z samochodu), jak wcisne sprzeglo to cisza. Dwa pierwsze biegi dosc ciezko wchodza szczegolnie na zimnym i mam wrazenie ze wibracje sa zbyt duze, nie deptam ponizej 2 tysi, ale jak zrobilem probe przy 1300 rpm z gazem w podlodze to burczalo w calym samovhodzie bardzo nieprzyjemnie az do okolo 2.5tysi.
Weź co tańsze - może Sachs deczko lepszy ale i tak najważniejsza robota. Aha - niech mechanik sam sobie części kupi, bo jak coś nie zagra, a przyjedziesz ze swoimi, to będzie odbijanie tematu. Robota około 600 pewnie.
Dzieki. Wlasnie dogaduje sie z jednym. Jak juz bedzie rozebrane to co poza uszczelniaczem walu warto zrobic? Jest 175 tysi i 8 lat w 2022 maju to moze rozrzad?
Oczywiscie ze mechanikowi wszystko zlece zeby nie bylo ze ooooo panie co to za badziew. Bedzie z faktura robione.
U mnie kaprysi rozrusznik. Co jakieś 4 rozruchy zamiast kręcić słychać tylko buczenie spod maski. Kolejny wydatek....
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Nowy rok, nowy ja. Pomyslal samochod. Mam nadzieje ze dwumas nie otworzy festynu grubszych napraw
.