Z tymi szczepieniami to jest jakiś obłęd. Ośrodek w którym zapisni są moi rodzice dostaje średnio 30 dawek tygodniowo. Termin na początek maja, oboje 70+
Wersja do druku
Z tymi szczepieniami to jest jakiś obłęd. Ośrodek w którym zapisni są moi rodzice dostaje średnio 30 dawek tygodniowo. Termin na początek maja, oboje 70+
Mój teść ma 77 lat, od 6 lat walczy z nowotworem (obecnie juz z drugim), a pierwszą dawkę dostał wczoraj.
To wynika glownie z fatalnej organizacji pracy w konkretnych punktach szczepien.
Niekoniecznie. Mój tata wczoraj czekał na szczepionki, bo... nie dojechały. Na szczęście były w drodze, więc się udało tylko z około godzinnym poślizgiem.
Mowie GLOWNIE bo oczywiscie problem z dojazdem szczepionek tez nie jest rzadkoscia.
Nie wiem co więcej ma zrobić mój punkt szczepień jak dostaje te 30 i koniec, chociaż sygnalizują zapotrzebowanie na duże ilości.
Punkt limity zna przeciez.
W Rzeszowie wszystko się da [emoji2]
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Luźna sobotnia rozkminka:
AUTO Z CHARAKTEREM, czyli nietuzinkowe i takie, do którego chce się wsiąść i jechać bez celu.
Ma być też do pracy, więc NOWE lub MAX 3 letnie (leasing).
- 4x4 lub RWD
- minimum 200 KM
- MUSZĄ się zmieścić wszyscy, więc 2+3 +bagaże dla 4 kobiet i jakiś mój plecak na doczepkę
- budżet powiedzmy do 200-230k brutto
Jedyne co mi przyszło do głowy to Ranger Raptor...
Coś komuś może do głowy przychodzi?
Audi SQ7, osiągi, prowadzenia, świetne wnętrze, do tego rewelacyjne spalanie.