Ja juz nie potrzebuje wózka, drugiego dziecka nie planuje. A jakies propozycje rozmiarowo i cenowo jak freemont?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wersja do druku
Ja juz nie potrzebuje wózka, drugiego dziecka nie planuje. A jakies propozycje rozmiarowo i cenowo jak freemont?
Dla mnie się Renegade bardzo podoba, zwłaszcza w kolorze Hyper Green, ale tsk jak mówią przedmówcy dla rodziny 2+1 to będzie za małe. Chociaż nie powiem, do Scenica zapakowaliśmy się na wakacje w góry: kółka, gondola, wanienka i nasze bagaże weszły. Jedyny mankament to fakt, że nie mamy koła zapasowego. Ja bym popatrzył na Zafirę C lub Peugeota 5008, tylko tutaj to też oba auta były krytykowane. To chyba nie ma nic sensownego na rynku 🤣
Ford S-Max. Duży, ładny i fajnie jeździ.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Tylko że nie na lpg, ale dla Zycha spoczko, bo on na Pb jeździ.
5008 jest dobry ale przegrywa praktycznoscia z c4 spacetourer.
"dobry diesel" to dla mnie oksymoron 😜
Nie wiem wlasnie czy nie wroce do pomysłu C4.
Małe....
Ja w 500X byłem w Hiszpanii i Apulii- 2x wakacje po prawie 5kkm. Dwoje dorosłych i dwójka nastoletnich córek (wielkościowo w zasadzie jak dorosłe). Oczywiście z boxem na dachu, ale pomieściliśmy się spokojnie.
Trochę nie kumam tego, że każdy komu urodzi się bombelek, już potrzebuje landary pokroju Galaxy czy Zafira...
Tapatalk @ Huawei P30
W drugą stronę też to działa. Nie wszyscy mają ochotę ratować się boxem, bo mają za mały samochód. Ja, za wyjątkiem wypadów na narty, nie wyobrażam sobie jazdy z boxem na każde wakacje.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka