Jeśli będą dawać rabaty 10tys to się sprzeda, bo serio to nie widzę RS Line za 78k, za te kwotę wyjeżdża się z salonu autami segmentu wyżej z motorami ~150 konnymi
Wersja do druku
Jeśli będą dawać rabaty 10tys to się sprzeda, bo serio to nie widzę RS Line za 78k, za te kwotę wyjeżdża się z salonu autami segmentu wyżej z motorami ~150 konnymi
To nie był oficjalny cennik, czy się nauczysz w końcu czytać ze zrozumieniem ?!
A w ogole w polskim oddziale delikatnie mówiąc pracują debile, jak można było na rynek wrzucić wersję 65 konna skoro jest 75 konna oferowana przez producenta?
PS Karolek ty nie ucz innych czytać ze zrozumieniem, skoro sam wyrozniasz się swego rodzaju opóźnieniem rozwojowym co widać po wielu twoich komentarzach. Dla mnie głupota jest wrzucać niepotwierdzone ceny na taka stronę. To nie jest pudelek gdzie plotki i ploteczki się sprzedają.
No tu sie zgodze - po jasny kij wrzucac nieoficjalny cennik??? To ma byc clickbait czy jak?
Tamte może były docelowe, po zaplanowanych rabatach.
Ciekawe jak z jakością, nawet na francuskie.pl -> https://francuskie.pl/nowe-renault-c...nowych-modeli/ napisali, że ma "drobne błędy montażowe".
Na francuskie.pl przepisali słowa Cardisaic ;) Który w 99% testował modele przedprodukcyjne itd. Poczekamy zobaczymy, ja znowu w innym miejscu czytałem że Clio wygrało jakieś tam porównanie wykończenia i spasowania, co dla mnie było dziwne i mało wiarygodne patrząc po historii Renault. Ceny są takie jak u konkurencji.
Grey pokaż mi kompakt ze 150 konnym silnikiem nowy za 75 tys zł który ma jakieś porządniejsze wyposażenie poza obecnym teraz standardem. Za tą cenę to dostajemy kołpaki 16 calowe i praktycznie podstawę w 99% marek motoryzacyjnych o ile ogólnie coś kupisz. Bo golf w tej cenie to ma 115 KM z 1.0TSI
P.S Co do 65KM to rzeczywiście dziwne posunięcie. Ciekawe czym podyktowane ;/ a może to jakiś błąd ??
To był wyciek cennika - więc opublikowaliśmy - potem zrobiliśmy aktualizacje jak otrzymaliśmy sprostowanie, że to nie są oficjalne ceny.
a tu mógłbyś się zdziwićCytat:
To nie jest pudelek gdzie plotki i ploteczki się sprzedają.
A miało być tak pięknie... Nie wnikam co to były za ceny wcześniej podane, po prostu rozczarowanie jest spore.
Ja mówię o cenach finalnych, jeśli na to Clio będą dawać 10 tyś rabatu tak jak pisałem to się sprzeda. W cenie 130 konnego RS Line można mieć Megane 140 Intens czy ceeda 1.4T-GDi a nawet Leona 1.5 FULL Led. Może wyposażeniem będą odbiegaly, ale raczej nikt nie weźmie Clio w cenie ponad 70tys. Zresztą u nas w Polsce trzonem sprzedaży była wersja 75KM której teraz w ogóle nie ma. Widać, że nie chcą sprzedawać tego auta, a wiadomości o brakach w spasowaniu na pewno pomogą w sprzedaży. Do tego Renault nie uczy się wcale na błędach, od paru lat wypuszcza na premierę buble i z uporem maniaka w to brna tlumaczac sie egzemplarzami przedprodukcyjnymi. Piekne auta sa spieprzone przez bledy produkcyjne. Czy w ich fabrykach istnieje jakas kontrola jakosci? To jest fascynujące naprawdę.