Zamieszczone przez
joker5513
Oj się jeden obruszył widzę. Po co ma mi być ten link do testu Stingera? PO kilku interakcjach z Ceedem 1; Ceedem 2 i którymś tam Picanto uważam że KIA nadal jest na poziomie podobnym gdy flagowymi modelami były Shuma i Pride. Dzisiaj jest tylko drożej. Lepiej jest może tylko pod względem zabezpieczenia antykorozyjnego - już nie trzeba się martwić o to że kupiony przed zimą używany egzemplarz ulegnie biodegradacji do kwietnia...
Wracając do Clio - byłem dzisiaj w salonie Zdunek w Gdańsku obczaić. Niestety wnętrze wcale nie jest z miękkich materiałów ! Górna część drzwi i góra deski rozdzielczej są twarde jak cholera. Do tego uboga wersja stojąca w salonie miała klasyczne zegary które wyglądały po prostu paskudnie... Sytuacji nie ratował mały tablet do infotainmentu. Dobrze wykończone są tylko droższe wersje?? Nie podoba mi się takie coś :( Chyba sobie jednak ten samochód odpuszczę. Szkoda bo miał potencjał na lidera segmentu, ale przez takie akcje z wnętrzem i debilną politykę konfiguracji gamy silnikowej szansa została zmarnowana.