W dodatku wykonany z przetopionych krzeseł ogrodowych.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
W dodatku wykonany z przetopionych krzeseł ogrodowych.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
T-Roc to w ogóle przedziwne auto, którego nadal trochę nie rozumiem - już T-Cross jest ciekawszy i praktyczniejszy. Captur w tym segmencie pozamiata :)
Mam ogromną nadzieję... A mamy jakieś info kiedy możemy się go w PL spodziewać ?? Podobno ostatnio była jakaś premiera w Warszawie ZOE 2, Captur i Clio V
Sprzedaż ponoć ma ruszyć w marcu 2020, ale póki co konkretów brak. Jak będzie takim skokiem do przodu jak Clio na tle poprzednika to bez problemu pozostanie liderem sprzedaży o ile nie przesadzą z ceną za bardzo.
Trzeba pamiętać ze Captur 2 jest większy od obecnego i to dosyć mocno i bardziej jest wyższa wersją Megane IV niż Clio V.
Nowy Captur to rywal 500x, CHR i T-Roca. Na tytulowanie go wyższa wersją Megane jest jeszcze za mały. Wyższa wersja Megane to Kadjar.
Patrząc po zdjęciach i parametrach to ewidentnie jest większy od megane ;) Szczególnie w Habecie.
Decyzja całkowicie bez sensu
Nie bez sensu tylko podyktowana rynkiem i tym że wielu producentów za auta z dużą mocą i takie które generują dużo emisji muszą płacić kary. Tak samo Megane RS ma zdrożeć o 2000 euro ze względu na to że producent musi od każdego egzemplarza zapłacić karę dla ekooszołomów.