Wystarczy poczytac komentarze pod filmami. Wielu ma podobne do mnie odczucia.
Wersja do druku
Wystarczy poczytac komentarze pod filmami. Wielu ma podobne do mnie odczucia.
Ja tak samo i nie chodzi mi tu tylko o Renault akurat bo mnie to zwisa od dawien dawna. Ale ogólnie Zachwyty nad Vagami i Audi są tak wystosowane w górę że czasami śmierdzi reklamą. A jak to nie VW lub Audi to mimo przyjemnej wypowiedzi zawsze trafi się jakiś durny psztyczek w nos.
Ale Koreańczyków też chwali ;)
Tapatalk @ Huawei P30
No chwali ale zawsze coś dopieprzy durnego żeby nie było za ładnie.
Zgadzam sie z honda.
Ja w sumie też hejtowałem to auto ;)
- - - Aktualizacja - - - -
Doskonale nijakie. Tak dobre, że aż złe. Jednak nie na tyle dobre żeby nie chcieć czegoś innego. Po tym jak się ostatnio przejechałem nową A8-ką to naprawdę nie wiem do czego ten VAG zmierza. Do czego zmierza motoryzacja jeśli flagowy model za pół bański nie robi tego wow?
Do tego miejsca, którego oczekuje 90%, jak nie więcej, klientów. Czy tego chcemy, czy nie.Cytat:
Do czego zmierza motoryzacja jeśli flagowy model za pół bański nie robi tego wow?
Jeżdżę teraz nową Octavią, skoro została już wywołana. Tak. Jest nudna. Tak. Ma kilka wad (w tym cenę, ale o tym więcej w teście). Ale nic nie pali (TDI 150), jeździ przyzwoicie, jest przestronna i wygodna. Target tego samochodu jest taki, a nie inny i w Skodzie dostarczają im odpowiedni produkt
Mnie to auto kupiło komfortem jazdy (wbrew trendom na usztywnianie nowych auta Skoda była bardzo komfortowo zestrojona) i raczej dobrą ceną (1.5 TSI). Spalanie też był ok a hm... specjalnie wolno to ja nie podróżowałem ;) I jak na nudnego VAGa subiektywnie dobrze się w niej czułem. Do tego stopnia, że IMO Superb jest gorszym autem.