Podsumowanie statystyk forum u dołu strony:
Wątków
30,859
Użytkowników
153,313
Aktywni użytkownicy
113
Aktywni użytkownicy to zaledwie 0.0737%. Aż tak bardzo boty dowalają?
Wersja do druku
Podsumowanie statystyk forum u dołu strony:
Wątków
30,859
Użytkowników
153,313
Aktywni użytkownicy
113
Aktywni użytkownicy to zaledwie 0.0737%. Aż tak bardzo boty dowalają?
Czy mi się wydaje, czy zniknęły miniaturki zdjęć przy przeglądaniu? Tzn. wchodzę sobie np. tu: https://autogaleria.pl/peugeot-2008-2019-test/gallery/1 i nie widzę miniaturek innych zdjęć, tylko muszę po kolei przeglądać wszystkie.
Wybór marki przy testach nadal niemożliwy.
Czy wyszukiwarka testów będzie działać? Podział marka/ model. Aktualnie nie ma możliwości nic wyszukać.
Wszystko wróci - ostatnie testy w drodze :) Co do miniaturek - od początku ich nie było, gdyż galerię można ekspresowo przeskoczyć strzałkami lub przewijaniem.
Też 3 mam kciuki żeby stare testy powróciły - czasem ma się ochotę przeczytać test sprzed kilku lat i zonk...
Troszkę to trwa, gdyż trzeba wprowadzić kilka większych poprawek. A jak sami wiecie nie jesteśmy wielkim konglomeratem medialnych, a więc i czasu na to jest mniej (o budżetach nie wspominam). W każdym razie liczę na to, że przed świętami będziemy mieli wdrożony produkt.
Mamy dla Was mały prezent - wrócił wybór marek w testach. Póki co jednak obsługuje jedynie publikacje do 2015 roku, ale po świętach domkniemy temat :)
U mnie chyba nadal w ogóle to nie działa.
Nie wiem jak z laptopa ale ze smartfona nie widzę na stronie żadnego kontaktu do Was (adres, telefon, mail, cokolwiek) jedynie odnośniki do profili społecznościowych. Do tego na forum nie ma opcji PW do moderatorów ani opcji usunięcia swego profilu. Znikam z internetów, za bardzo mnie rozprasza to, a nie mam jak tego wdrożyć w życie.
Jak chcesz konto usuniemy. Faktycznie - zakładka redakcyjna z jakiegoś powodu się ukryła. Wrzucimy ją wieczorem :)