Faktem jest, że rozrzut spory. Poniżej 40 nie ma co szukać bo dycha raczej do dołożenia na start, a pewnie bliżej 2 dych.
Ok 60 - 65 tys, jak sądzę będzie kosztować ze wszystkimi ogarnięciami.
Wersja do druku
Faktem jest, że rozrzut spory. Poniżej 40 nie ma co szukać bo dycha raczej do dołożenia na start, a pewnie bliżej 2 dych.
Ok 60 - 65 tys, jak sądzę będzie kosztować ze wszystkimi ogarnięciami.
Gratulacje, zdecydowanie to jedno z tych aut, które mi się podobają. Świetny lakier i wnętrze! Może rzeczywiście to drewno jest kontrowersyjne i mi się generalnie takie rzeczy nie podobają, ale tu bym chyba jednak je zostawił (a jeśli koniecznie chcesz to zakleić, to w odwracalny sposób!). No i jestem zaskoczony, że te wskaźniki tak ładnie się na nasze jednostki przestawiają.
Odwracalność jest obowiązkowa ;) Chodzi mi po głowie, jeśli jest taka możliwość, przyciemnienie tego drewna jakąś folią półprzezroczystą.
One mają do tego przycisk :D a w zasadzie przełącznik "English-metric"Cytat:
te wskaźniki tak ładnie się na nasze jednostki przestawiają.
Swoją drogą, 88 rok, a komputer pokazuje
- ciśnienie oleju
- temperaturę oleju
- temperaturę płynu chłodniczego
- napięcie
- zasięg
- komputer pokładowy
- spalanie chwilowe
- spalanie średnie (ciekawostka, powyżej 31 pokazuje już bez "przecinków")
Na razie z ciekawostek "eksploatacyjnych"
Oleju wchodzi 4,5 litra!
Ale płynu chłodniczego ponad 14 :)
A filtr powietrza K&N - od 400 zł
Kompletnie nie mój klimat, ale szanuję taki zakup. Ile to pali?
100 km/h na tempomacie z otwartym dachem - 9,2
po mieście jest w stanie zejść poniżej 20 ;)
Na razie średnio ok 16-17
Sądzę, że nie będziesz nią robić więcej jak 10 kim rocznie. Tak więc spalanie nie straszne :d
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Audi robiłem 7, a teraz będzie do podziału na Peugeota i Vette. Choć Peugeot już prawie 5 zrobił. Wracają do Twojego pytania - czy pojechałbym nią do Chorwacji. Nie wiem czy tam, ale taki trip nią byłby fajny :D
Inny segment niż Mustang. Z podobnych roczników to już różnica jest ok. dwukrotna. Ale w osiągach też (w porównywalnych latach)
Nie mam, ale pewnie będzie kiedyś :)